Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki tart szeretőt? És, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tart szeretőt? És, hogy tud elszámolni a bűntudatával?

Figyelt kérdés

Véleményt csak azoktól akik voltak vagy vannak ilyen helyzetbe.(AKIK SZERETŐT TARTANAK)Nemet és kort is legyetek szívesek.

köszi

2009. aug. 24. 17:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Én ha lehet még gázabb helyzetben vagyok,mert én vagyok a szerető!:S Ráadásul a barátnőm pasijáé!:S Jó,végül is nem feküdtünk le,de csókolóztunk,és már érzelmileg is belebonyolódtunk!Nagyon rosszul érzem magam ez miatt,és nem tehetem meg a barátnőmmel,aki egyébként szintén csalja a párját,ezért véget vetettem a dolognak!:( Rohattul fáj most,de remélem ez volt a helyes döntés!
2009. aug. 24. 19:18
 12/25 anonim ***** válasza:
56%
Nekem 9 éve van állandó szeretőm a feleségem mellet. 46 éves vagyok :)
2009. aug. 24. 19:18
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
Én lassan 18 éves lány vagyok, másfél éve párkapcsolatban. Ő volt nekem az első minden tekintetben és nagyon szép volt az első év. Utána egyre több és több probléma jött, amivel úgy éreztem csak én foglalkozom és próbálom helyre hozni, de nem nagyon ment. Nagyon szeretek a barátommal lenni, fantasztikus ember, imádom, de részemről ez már pusztán szeretet lehet. Mivel most nehéz helyzetben van, nem szeretnék szakítani, habár mellette állnék barátként is, de tudom, hogy a büszkesége ezt nem engedné, amit nem hagyhatok. Ezért várok, a várakozó időt pedig úgy fogom fel, hogy új esély a saját érzelmeimnek. Azonban nagyjából 1 hónapja megismertem egy srácot, aki a barátnőmmel találkozgatott, viszont nagyon jóban lettünk. Semmiféle hátsó szándék nem volt bennem, csak élveztem a beszélgetéseinket, azonban ő többet akart. (A barátnőmmel nem jöttek össze.) Aztán találkozgattunk többször, semmi testi dolog nem volt, csak elmentünk ide-oda és jókat beszélgettünk meg nevettünk. Aztán elmondta, hogy ő már többet érez irántam. Ekkor jöttem rá, hogy én is. Azóta is találkozgatunk és már csók el is csattant, habár sokáig ellenálltam, de nem bírtam tovább. Most ebben a helyzetben élek, furcsa mód lelkiismeretfurdalásom nem különösebben van, de azért tudom, hogy ez nem helyes egyáltalán. Majd lesz ez még rosszabb is, megérdemlem, de szembenézek vele.
2009. aug. 24. 19:21
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek ez volt a helyes döntés??? A 19:18-as vagyok,az első.
2009. aug. 24. 19:23
 15/25 anonim ***** válasza:
83%

Nekem volt, 2 éve, majdnem 1 évig. Eleinte nagyon bűntudatom volt,de lassan elmult. A páromtól nem kaptam elég szeretetet, törődést, Tőle igen. Egyáltalán nem bántam meg, pedig eltelt azóta 2 év. Most is gondoltam rá a napokban, de nem kivitelezhető ezzel a psival, pedig, ha csak egy alkalommal lehetne velem... jajj, de jó lenne.

Nő vagyok.

2009. aug. 24. 20:16
 16/25 anonim ***** válasza:
83%

Nekema férjem mellett több is volt...sosem volt bűntudatom. Élveztem. Kivéve az utolsót...miatta váltam el. 1 évig tartott a kapcsolat, a házassággal párhuzamosan fél évig. Neki is családja volt. A bűntudatom akkor sem azért volt, mert megcsalom a férjemet, hanem azért, mert egy apát elveszek a családjától...végül semmi sem lett az egészből. Ő maradt a családdal, nekem meg jött új kapcsolat.

25/L

2009. aug. 24. 20:30
 17/25 anonim ***** válasza:
39%
kik tartanak szeretőt? a gyenge selejtes sz.ar emberek. szégyen. az összes ilyen szerencsétlen f.ost máglyára kéne vetni. és mielőtt még valaki elkezdene nekem nyafizni, nem engem SOHA nem csaltak meg, nem azért ez a véleményem...
2009. aug. 24. 20:34
 18/25 A kérdező kommentje:
khm...ez azért durva kifejezés szerintem.lehet hogy egyszer úgy alakul az életed kedves utolsó,hogy te is belecsöppensz egy ilyen helyzetbe...sose tudni.
2009. aug. 24. 20:47
 19/25 anonim ***** válasza:
38%
Egyet értek az utolsóval. A legszánalmasabb, hogy még büszkék is magukra.
2009. aug. 24. 20:47
 20/25 A kérdező kommentje:
én nem vagyok rá büszke,félreértés ne essék.
2009. aug. 24. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!