Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tart szeretőt? És, hogy tud elszámolni a bűntudatával?
Véleményt csak azoktól akik voltak vagy vannak ilyen helyzetbe.(AKIK SZERETŐT TARTANAK)Nemet és kort is legyetek szívesek.
köszi
Nekem volt, 2 éve, majdnem 1 évig. Eleinte nagyon bűntudatom volt,de lassan elmult. A páromtól nem kaptam elég szeretetet, törődést, Tőle igen. Egyáltalán nem bántam meg, pedig eltelt azóta 2 év. Most is gondoltam rá a napokban, de nem kivitelezhető ezzel a psival, pedig, ha csak egy alkalommal lehetne velem... jajj, de jó lenne.
Nő vagyok.
Nekema férjem mellett több is volt...sosem volt bűntudatom. Élveztem. Kivéve az utolsót...miatta váltam el. 1 évig tartott a kapcsolat, a házassággal párhuzamosan fél évig. Neki is családja volt. A bűntudatom akkor sem azért volt, mert megcsalom a férjemet, hanem azért, mert egy apát elveszek a családjától...végül semmi sem lett az egészből. Ő maradt a családdal, nekem meg jött új kapcsolat.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!