Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tart szeretőt? És, hogy tud elszámolni a bűntudatával?
Véleményt csak azoktól akik voltak vagy vannak ilyen helyzetbe.(AKIK SZERETŐT TARTANAK)Nemet és kort is legyetek szívesek.
köszi
Én csak először éreztem bűntudatot, még egy másik barátnőmnél, aztán soha többet.
23/f
Én nem érzek bűntudatot, mert élvezem.
18/L
ja és,hogy mióta tart ez az "állapot"
egyáltalán bűn ez?...
Nem bűn sztem,élni kell, a sok mkommentezővel ellentétben én nem ítélem el ezt,mert hát emberek vagyunk és imádunk szexelni már aki,én tuti,én is most fogok összejönni egy csajjal a bnőm mellett mert fellépett nálam" az egér is megunja egy lyukra járni" szindróma.
Nem bűn sztem,mondjuk én nagyon lazán élek,csak a karrieremet veszem komolyan de az életet merőkanállal majszolom,legalábbis most indulok be.
22F
nos, nekem nem szeretőm volt, hanem hosszú ideig, mialatt volt barátom, egy másik fiúval találkozgattam, és eléggé kialakult köztünk a kapcsolat.
most leleszek pontozva, de nekem nemvolt bűntudatom. én élveztem:D izgalmas volt. éjszakánként autózgatni a másikkal talizni.
jah, most 24 vagyok, az 22 évesen történt.
előző voltam.
17:56-s vok.Évezd naná,simán,ne törődj a sok negatív véleménnyel,úgy cselekedj ahogy neked,jó.Figy,egy jó kis mondás:"Úgy élj ahogy neked jó,nem ahogy más elvárja tőled."
"Azok véleményére adj akik ott tartanak ahol te akarsz tartani minimum 5 év múlva"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!