Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szerintem titkol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerintem titkol valami?! A többi lent!

Figyelt kérdés

A párommal egy ideje együtt vagyunk és nagyon szeretem , érzem hogy ő is szeret engem DE a telefonjához és a lap tophoz egyeltalán nem nyúlhatok amikor csak a képeket akartam megnézni (a régi képeit) de azt mondja hogy nem szereti mutogatni és azért nem akarja még nekem se megmutatni ! Ami nekem nagyon szarul esik mert olyan mintha elrejtene egy darabot magából előlem :S De persze amikor én tőlem kéri a telót és én azt mondom neki hogy nem mivel merülök (ami tényleg így is van xD) akkor besértődik és még ő van felháborodva :S Nem tudom mi tévő legyek :S Szerintetek van valami titkolni valója a képei között vagy mi lehet ennek az oka ?:S Azért a párjának csak meg meri mutatni a régi képeit :S

Pls help !

2012. dec. 26. 00:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a legmeghittebb párkapcsolatban is kell privát szféra, de akkor nincs kettősmérce.
2012. dec. 26. 00:24
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
1 módon lehet kideríteni, ha titokban megnézed, amikor nincs otthon ;)
2012. dec. 26. 00:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen azt is megértem hogy kell kis privátszféra és tényleg én az üzeneteit face-t meg ilyeneket nem is nézek mert nem érdekel! Egyszerűen kíváncsi vagyok a régi képeire hogy milyen volt ennyi az egész :) Küldött régi képeket magáról 2 db-t de elmondása szerint a többi is hasonló akkor viszont miért nem mutatja meg ?! :S Nekem fura és szarul is esik !

A második írónak pedig köszönöm a válaszát , de kémkedni utána azért nem fogok ^^ A becsületem megmarad már elnézést :)

2012. dec. 26. 00:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Normális embernek, ha titkolnivalója van, nem a telefonjában meg a laptopjában rejtegeti. Nehéz lenne elképzelni, hogy esetleg régen csúnyának tartotta magát, de dolgozott rajta, és nem akarja, hogy a régi formáját lásd? Vagy egyáltalán, ne láss róla olyan képeket, amik nem csúcsformában mutatják őt. Csak, mert "hiúság, nő a neved".

De sose legyen ennél nagyobb gondotok.

2012. dec. 26. 00:39
 5/7 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a válaszokat ^^ Majd csak valami lesz :) Megpróbálom megint megbeszélni ezt vele higgadtan :)
2012. dec. 26. 00:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Minden embernek van magánszférája és egy intelligens ember nem csak hogy meghagyja azt a másik embernek, hanem rábízza a másik emberre, hogy beavatja-e ebbe a részbe/vagy sem.

Egyszerűen nem "nem meri" megmutatni, hanem "nem akarja" megmutatni-ha érzékeled a különbséget.

2012. dec. 26. 08:17
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm minden választ :) Megbeszéltem vele mindent és azóta minden okés :)
2012. dec. 28. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!