Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kellemetlen lenne ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellemetlen lenne ha ilyen ajándékot adnék neki? (szerintem igen)

Figyelt kérdés

A durex -nek van az a funkciója, hogy ha veszel egy doboz óvszert akkor feltöltheted a blokkját és pontokat kapsz amiből termékeket rendelhetsz. Előző 3éves kapcsolatomból rengeteg ilyen blokk maradt amiből gyűjtöttem a pontokat. Ezt tudja a barátnőm és mondta is, hogy tetszenek neki azok amiket lehet rendelni. Szerintetek ha meglepném egy pólóval vagy hasonlóval, hogy esne neki?(nem karácsonyra hanem úgy spontán ajándék).

Mert ha magamnak veszek az is félreérthető nem?

Ja és még nem feküdtünk le. Több mint fél éve ismerem és 2 hónapja járunk.

2012. dec. 22. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel akkor lepd meg ha már lefeküdtetek!

Most inkább valami személyesebbel!

2012. dec. 22. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg ha ő azt mondta, hogy tetszenek neki, amiket lehet rendelni, akkor spontán ajándéknak meglepheted. De karácsonyra semmiképp. Csak spontán. szerintem tök jó
2012. dec. 22. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!