Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a barátnőm kellemetlen szagú ha megjött neki?
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 21:39
3/11 anonim válasza:
Magyarul büdös?
Ilyet még nem hallottam hogy a stukától szaglana bárki is..
4/11 anonim válasza:
ez a menstruációra használt stuka szleng kifejezés annyira gáz, hogy már az én pofám ég
5/11 anonim válasza:
Maximum kissé vérszagú lehet, illetve érezheted a fantasztikus illatosított betétet is amit használ ..mondjuk az nem büdös.
6/11 anonim válasza:
Volt ilyen kérdés?
Nem egy csaj szájából hallottam már,az egyik ráadásul már tanít tehát nem holmi bányalovaktól
7/11 Bino válasza:
Lehet, ha nem cserél betétet vagy tampont szükséges időközönként.
Marha büdös az egyik ilyen osztálytársam. (mondjuk ő mindig)
8/11 anonim válasza:
ilyenkor az izzadságszag is erősebb sajnos. néha erősebben is izzadhat, ez ezzel jár. szóval ilyen értelemben lehet, igen.
9/11 anonim válasza:
igen, lehet. ilyenkor sokkal jobban izzad az ember, szóval ez úgymond természetes reakció. főleg, ha görcsei vannak az embernek, akkor fokozottan.
10/11 anonim válasza:
Én érzem magamon, h másképp izzadok olyankor. Másabb a szaga, a mennyisége. Többször kell zuhanyoznom. A hormonoktól megváltozik a testszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!