Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már abból kellemetlen...

Volt már abból kellemetlen helyzetetek, hogy átáztatok, vagy valami ilyesmi, amikor megjött?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Volt.Fehér nadrágban elég kellemetlen.Leülni se mertem.Vettem kínomban egy pulóvert és a derekem köré kötöttem.Egy másik alkalommal meg szólt egy néni,hogy kislány,folyik a lábán a vér.Szoknyában voltam.Azóta tudom,hol vannak a mcdonaldsok,mert ott van wc.
2009. jún. 30. 22:35
 2/6 anonim válasza:
90%
Igen! Éppen a mamám vitt és az ülésre ráment mert átázott a nadrágom amit nem vettem észre.
2009. jún. 30. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan volt, hogy barátommal mentünk kocsival, és akkor mondtam is, hogy baj lesz, úgyhogy siessünk, de az út sajnos hosszú volt,a tampon pedig már tele volt és az üléshuzat csupa vér lett :(
2009. jún. 30. 22:52
 4/6 anonim válasza:
100%
Velem is ez történt. A mamám vitt haza és a kárpit véres lett.. akkor vettem ki amikor kiszálltam, de azt mondta semmi baj. Azóta kitakarította.
2009. jún. 30. 22:59
 5/6 anonim válasza:

jaja suliba jött meg és nemvolt nállam semmi....angol óra előtt éreztem igy beraktam egy zsebit hogy az angolorát kihuzza utánna hazamegyek(nem volt sok vérzésem igy....)

hát de bibi volt mer csak átáztam ráadásul halványrózsaszin vékony halászgatya volt rajtam ....gondolhatjátok angol csoport előtt...gáz volt:D

2009. júl. 2. 00:45
 6/6 anonim válasza:
volt, amikor egész nap vonaton utaztunk csoporttal, és vérzés második napja volt, tehát rendesen jött... eléggé olyan volt a szitu, hogy szinte elkerülhetetlen volt hogy ne ázzak át. viszont senki nem vette észre, mert nem a fenekemnél áztam be, tehát ha úgy mentem mint akinek össze vannak ragasztva a lábai, akkor nem volt látható. csak így meg olyan voltam mint egy fogyatékos, még szerencse hogy nagyrészt ülni kellett. átszállásoknál volt cink megoldani, hogy ne lássák...
2010. aug. 11. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!