Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nincs egyensúlyban a kapcsolatom "ki-mit enged meg magának" téren? (többi lent)
azért az,hogy a munkatársnőivel elmegy délben kajálni a krapek,nagyon nem ugyanaz a súlycsoport,mint a nő részéről régi férfi exekkel,udvarlókkal kapcsolatot fent tartani,akárcsak időnkénti telefon formájában.
utóbbit egy percig sem tűrtem/tűrném el soha.
a szoknya dolog meg a ne beszélgess viszont sok már.
ha a nem üzleti-családi okból kereső férfiakat törlöd,vagyis abbahagyod az udvari bolondok etetését,akkor nem fog magyarázni a szoknya meg a többi dolog miatt sem.
egy nőnek ha barátja férje van,a világon semmi szüksége férfi barátokra.
akkor valószínűleg te benne lennél a szórásban.
köszönöm,nem áll szándékomban ismerkedni,de megtisztelsz:D.
Nem éri meg..
Az ember társas lény, beszélget, kommunikál, nemtől függetlenül.Nem tudnám elviselni, hogy valaki megszabja, kivel beszélgethetek. Nagylány vagyok, majd eldöntöm én.
Öltözködésbe maximum annyit mondhat, vegyél kabátot, vigyél kesztyűt, mert hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!