Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szülők tönkreteszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülők tönkreteszik a kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Röviden összefoglalom: Most lett első kapcsolatom. (17 éves vagyok) Bizonyára megcsapta a szülőket annak a szele, növök fel: elkezdődött első kapcsolat stbstb...

Állandó ronda, velős kis megjegyzéseket kapok amit anya az orra alatt elmondd amikor kilépek az ajtón. Vagy amikor pl telefonálunk akkor hallom kintről ilyen gúnyosan: na, már megint beszélnek...1 órája beszéltek utoljára.... De van amikor a szemembe mondja, mert szokása anyának hogy mondjuk egy családi ebédet az ebéd előtt 1 órával jelent be... az hogy én már 1 hete megszerveztem arra a napra egy programot kit érdekel... rögtön én vagyok a f*sz hogy sose vagyok otthon... Holott, ez nem igaz! Hét közben mindig itthon vagyok .Még a bulizásról is lemondtam, hogy még pénteken is itthon legyek anyáékkal, csak hogy szombaton ott aludhassak nála...

Ott tartok, hogy már utálok itthon lenni, félek bármit is bejelenteni, mert úgy elveszik a kedvem az élettől is, holott ez szerintem természetes dolog már.. Ahelyett, hogy örülnének hogy nem 14 évesen kezdtem valamelyik buliban egy ismeretlen fickóval... Teljesen normális, hogy 17 évesen elkezdtem ezt szerintem...

MIT TEGYEK?

2012. dec. 16. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg beszélni anyukáddal, vagy apukáddal, inkább azzal, aki egy fokkal megértőbb. Mondd el nekik, hogy miattuk nem mész már szinte sehova. Én is kaptam ilyen megjegyzéseket, de én csak viccből. Eleinte a körülmények nem engedték, hogy nálam aludjon, de elköltöztünk, és anyum nem aggódik annyira, hogy hol vagyok :) lehet nálatok is ez a gond. Aggódnak. :)
2012. dec. 16. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:

hát én a helyedben visszaordítanék(lehet hogy kicsit agresszívnek hallatszik).

vagy amikor mondja ezeket megjegyzéseket akkor egyszerűen "egyik fülemen be a másikon meg ki" elven reagálnék.

2012. dec. 16. 10:54
 3/7 A kérdező kommentje:
De mit aggódban? Néha magam sem tudom ki a felnőtteb... ha már az első kapcsolatomnál ezt csinálják, nem gondolják hogy negatív hatással lesz a további kapcsolataimra és belém ég vagy ha ez komolyra fordul ők erre baromi rossz hatással lesznek? Komolyan...
2012. dec. 16. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is tönkre tettek a szülök egy kapcsolatot. Sajnálom, hogy hagytam hogy megtörténjen... én csak annyit mondok. NE HAGYD MAGAD és TARTS KI, LEGYÉL ERŐS. De gondolj drága jó szüleidre és igyekezz mindenben segíteni nekik és legyél jó fiú. Ezzel kárpótold őket, ha a kapcsolatotokat ellenzik, remélhetőleg megfognak békélni ezzel.

20/F

2012. dec. 16. 10:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Eddig próbáltam hideg fejjel, mondván ha kiabálok csak erősíteni fogom bennük azt, hogy még tini nem tud gondolkodni a szerelemtől TILTSUK MÉGJOBAN... Próbáltam nem felvenni csak lesöpörni ezeket a dolgokat és igyekeztem jó kedvűen találkozni a barátommal, de amikor már második alkalommal veszünk össze azon, hogy én mindig szomorú és ideges vagyok ha vele találkozok, HOLOTT ERRŐL NEM IS Ő TEHET, CSAK ELBASSZÁK A KEDVEM A SZÜLEIM... Bebaszna ha nem is kettőnk miatt menne tönkre ez a dolog...
2012. dec. 16. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
kérdezd meg anyudat higgadtan, hidd el, meg fogja lepni, h milyen felnőttesen reagálsz. szal kérdezd meg higgadtan: anya, miért mondod ezt? komolyan, érdekelne. 1 órája is beszéltük, és? anya, te sosem voltál szerelmes? anya, őszintén, kérlek, mondd el, mit várnál tőlem? mi lenne a helyes viselkedés? és ezeket a válaszokat kéne átbeszélni, és mondd el a te oldalad is, végig higgadtan! aki higgadt marad ilyen szituban, tuti nyerhet.
2012. dec. 16. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) Mert a zöld kéz :))
2012. dec. 16. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!