Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
Tavaly juniusban ossze jottem egy pasival, es mesebe illő volt a kapcsolatunk, mind addig mig a szuleim mindenben keresztbe nem tettek nekunk, el koltoztunk onnan ahol ő lakik 350kmre és nyaron 3napra nem engedtek el vele nyaralni! Es azt remelik hogy szakitunk! Viszont ezt igy mar nem birjuk! Igy szeretnek mar naluk maradni dec. Ben. Jan 28. an lennék 18eves. A rendorok tehetetlemek? Vagy mit csinalhatnanak a szuleim? 17/L2012. dec. 11. 17:18
1/2 anonim válasza:
akár már most is elköltözhetsz. Januárig várni sem kell, erőszakkal nem vihetnek sehova. De ha anyudék ilyenek, akkor biztos erősködnének. Ha ott akarsz a pasidnál lenni, valamiből meg kell élnetek, nem hiszem, hogy egy alig 18 éves lány erre képes, persze dolgozni kell menned, vagy a pasid kifizeti a tanulmányaiddal járó költségeket, de ez már a ti dolgotok. Elvégre mindannyian kezdjük valahonnan. Szóval szedd a sátorfádat s menj, ha úgy jól esik... de azért kíváncsi lennék mennyit szánsz erre a világraszóló románcra.
2/2 A kérdező kommentje:
Most még a szuleinél laknank, de menne szerintem! meg ott szallodaban dolgoztam, oda vissza vennének! meg estin meg probalnam majd folytatni a tanulmányaimat! :/
2012. dec. 11. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!