Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erről mit gondoltok? Szakítás lenne a legjobb?
Adott egy 20 éves srác, akinek van barátnője. A pasi erős középkategória, helyes, könnyen ismerkedik, stb... A fiú egy levelezős oldalon több lánnyal is beszélget, de mivel egyik sem lakik a közelében, eddig csak beszélget, de próbálja fűzni őket, illetve a szex állandó téma. Talált egy lányt, aki egy városban lakik vele, próbálja meggyőzni, hogy találkozzanak és hogy sz.pja le, mondván a barátnője nem tud jól szopni és csak megszokásból van vele. Szólnátok a barátnőjének, ha amúgy nem vagy vele beszélő viszonyban? Vagy csendben tűrnétek a dolgot? Illetve, ha a másik lány helyébe lennétek lesz.pnátok a pasit?
Légyszíves kort, nemet írjatok!
Előre is köszönöm a válaszokat!
én szólnék. jó nagy tapló a gyerek.
22F
Én szólnék, még akkor is ha nem ismerem még akkor is ha nem tűnik szimpatikusnak. Egy lány nem barbie baba, sem papucs hogy ilyeneket csináljanak vele.
És ha nekem tetszik a pasi aki mondja hogy sz.pjál már le még ha megkedvelem akkor sem . Főleg akkor nem ha tudom hogy van barátnője.
Ettől undorítóak a férfiak.
17/L.
Én elmondanám. Mivel én is szeretném tudni, ha ilyen lenne.
Főleg, hogy a pasim is 20 éves és könnyen ismerkedős, stb. Bízok benne, hogy nem csinálna ilyet, de ha mégis, azt mindenképp szeretném tudni.
Szóval mondd el, annak a lánynak, hogy figyeljen a pasijára, mert meg akarja csalni.
Ja 20/N
És nem, a másik lány helyébe nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!