Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti erről mit gondoltok? Szakítás lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

Adott egy 20 éves srác, akinek van barátnője. A pasi erős középkategória, helyes, könnyen ismerkedik, stb... A fiú egy levelezős oldalon több lánnyal is beszélget, de mivel egyik sem lakik a közelében, eddig csak beszélget, de próbálja fűzni őket, illetve a szex állandó téma. Talált egy lányt, aki egy városban lakik vele, próbálja meggyőzni, hogy találkozzanak és hogy sz.pja le, mondván a barátnője nem tud jól szopni és csak megszokásból van vele. Szólnátok a barátnőjének, ha amúgy nem vagy vele beszélő viszonyban? Vagy csendben tűrnétek a dolgot? Illetve, ha a másik lány helyébe lennétek lesz.pnátok a pasit?

Légyszíves kort, nemet írjatok!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 8. 23:28
 1/5 Fke ***** válasza:

én szólnék. jó nagy tapló a gyerek.

22F

2012. dec. 8. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Én szólnék, még akkor is ha nem ismerem még akkor is ha nem tűnik szimpatikusnak. Egy lány nem barbie baba, sem papucs hogy ilyeneket csináljanak vele.

És ha nekem tetszik a pasi aki mondja hogy sz.pjál már le még ha megkedvelem akkor sem . Főleg akkor nem ha tudom hogy van barátnője.

Ettől undorítóak a férfiak.

17/L.

2012. dec. 8. 23:38
 3/5 Fke ***** válasza:
mmint hogy ez a férfi undorító... mi ez az általánosítás? normális vagy 2. ?
2012. dec. 8. 23:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Én elmondanám. Mivel én is szeretném tudni, ha ilyen lenne.

Főleg, hogy a pasim is 20 éves és könnyen ismerkedős, stb. Bízok benne, hogy nem csinálna ilyet, de ha mégis, azt mindenképp szeretném tudni.

Szóval mondd el, annak a lánynak, hogy figyeljen a pasijára, mert meg akarja csalni.

2012. dec. 9. 08:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja 20/N

És nem, a másik lány helyébe nem tenném.

2012. dec. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!