Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! SZerintetek az gáz, hogy 24 éves létemre utoljára 3 éve volt kapcsolatom, mert nagyon nagyot szenvedtem akkoriban és nem óhajtottam újat?
Kb 2 évig "gyászoltam", 2011-ben már éreztem, hogy örülnék egy újabb komoly kapcsolatnak, de az életben nem jött össze. Az egyéjszakásnak meg nem vagyok a híve. Nem ítélem el, aki csinálja, hajrá, de én nem tudok azonosulni ezzel. Vagy csak az van, hogy "az erkölcs a lehetőségek hiánya"? Már régóta szeretnék barátnőt, de ahol lakom (vidék, kisváros), szinte mindig ugyanazok a csajok járnak buliba, akik jócskán fiatalabbak nálam és össze-vissza kavarnak. Meg én ilyen magányos farkas típus vagyok, nem vagyok antiszociális, de sosem mozogtam nagy körökben. Lehet így esély valahol? Érdekes, mert az egyetemen ismertem meg az akkori komoly barátnőt, de utána nem találtam ott sem mást.
Kéne barátnő, de nem vagyok gazdag, csak átlagos, és nem vagyok kigyúrt sem. Magasnak magas vagyok 189 cm, eléggé tájékozott, értelmes srácnak gondolom magam, de az Istenért se tudok bekerülni valami közösségbe, ahol lenne potenciális jelölt. Vagy foglalt, aki tetszene, vagy én nem jövök be neki. Nem rinyálni akarok, csak ez van. Mit gondoltok? Amúgy zöld a szemem, barna rövid hajam van, szerintem nem vagyok pacalarcú.
24/F

szerintem lépj be a mensába, az átlag feletti intelligenciával rendelkezők csoportjába
ők úgy hirdetik magukat, hogy megtalálod a párod
sokan csak emiatt lépnek be, ezt olvastam róluk

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!