Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sikerült meghódítani a kiszemelt lányt de ő szeretné ha barátok maradnánk. Csak szerintem rossz ötlet ez?
NEM BARÁTKOZUNK!
És egyébként sem barát, hanem KISKUTYA kell neki, akit rángathat, aki kiszolgálja. Nem kellesz neki? Jó, ez megesik olykor-olykor. Nézz körül a halpiacon, és állj tovább.
Lehet egy normális beszélőviszonyt fenntartani, de többet nem. Szépen kezdj el halászni.
Amíg utána kullogsz csak rosszabbul érzed majd magad.
Nem fog becsülni, egyre többet használ majd. Mint férfit például villanyt szerelni, meg pakolni, és mint lábtörlőt elsírni a bánatát, hogy nem talál rendes pasit. De nem, Veled nem fog összejönni.
Ezért legyél okos, és hideg udvariassággal fogadd el a barátságát, majd húzz meg egy határt magadban: a humoros emilekre válaszolsz, nem segítesz költöztetni, nem ugrasz át egy dvd-t vinni a randijára, és nem hallgatod végig a picsogást.
Ehhez szépen tartsd magad, és mint írtam: keress másik lányt, akinek kellesz is. És ENNYI.
24F
Szerintem is.
Nőkkel nem leszünk "barátok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!