Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, az ilyen pasikról?
Akik nem hetente két alkalommal,hanem napi szinten lejárnak a konditerembe,programot,randit csak úgy lehet velük szervezni,ha nem ütközik az edzéstervbe.
Váratlanul nem lehet semmi programot tervezni velük,mert ha kedvük szottyan,lemennek kondizni,vagy nem is biztos hogy bejelentik.Hasonló műsorokat néznek,romantikus filmek kizárva,szteroidokat szednek.
Szóval igen,tudom hogy nem mindegyik testépítő ilyen,de a kérdésem olyanokról szólna,akik túlzásba viszik!
Tényleg igaz,hogy a legtöbb nő számára ellenállhatatlanok
az ilyen pasik,még ha a barátnőjüknél fontosabb is az edzés?Mert persze azt mondják hogy nem az (volt két barátom,akiknek mindenük a kondizás volt),viszont többet foglalkoznak a testükkel,mint a kondizással.
Illetve még az érdekelne,hogy ilyenkor kompenzálni próbálnak valami hiányosságot? (kis farok,átlagos arc,bunkó stílus miatt kerülik a nők...)
Ti járnátok kondi mániás pasival?
én eléggé bele vagyok most függve ebbe az egészbe de azért mert nincs jobb dolgom :D
most volt egy randim pl, a lányok előnyt élveznek, tudok más nap is edzeni, nem nagy dolog!
heti 3x 1-1,5 óra. más sportnál még több az edzés!
Jah az evés részéről meg annyit hogy figyelni kell rá, mindegy hol vagyok!
Szteroidoktól meg óva intek mindenkit... nincs az a nő a világon amiért én elkezdenék egy kúrát... max versenyzésnél, de maradok a naturál versenynél a jövőben, ha megyek egyáltalán :P
f19
tegnap 20:50-es vagyok -->tegnap 21:10hez megy a válasz
súlyzós edzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!