Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, az ilyen pasikról?
Akik nem hetente két alkalommal,hanem napi szinten lejárnak a konditerembe,programot,randit csak úgy lehet velük szervezni,ha nem ütközik az edzéstervbe.
Váratlanul nem lehet semmi programot tervezni velük,mert ha kedvük szottyan,lemennek kondizni,vagy nem is biztos hogy bejelentik.Hasonló műsorokat néznek,romantikus filmek kizárva,szteroidokat szednek.
Szóval igen,tudom hogy nem mindegyik testépítő ilyen,de a kérdésem olyanokról szólna,akik túlzásba viszik!
Tényleg igaz,hogy a legtöbb nő számára ellenállhatatlanok
az ilyen pasik,még ha a barátnőjüknél fontosabb is az edzés?Mert persze azt mondják hogy nem az (volt két barátom,akiknek mindenük a kondizás volt),viszont többet foglalkoznak a testükkel,mint a kondizással.
Illetve még az érdekelne,hogy ilyenkor kompenzálni próbálnak valami hiányosságot? (kis farok,átlagos arc,bunkó stílus miatt kerülik a nők...)
Ti járnátok kondi mániás pasival?
Én az átlagos pasik híve vagyok,persze most biztos jönnek
a melegek,illetve a kondizó pasik,akik majd cáfolni fognak,de randiztam,ismerkedtem ilyen pasikkal,(randinál rögtön nem derül ki hogy kondi mániás),de tapasztalataim szerint az egójuk valahol a Jupiter mellet száguldozik,és némelyiknek nagyon szánalmas a stílusa,mintha azt sugallaná,hogy "viselj el,akármilyen is vagyok,mert úgyis találok mást,hisz jól nézek ki!"
Nem a csalódás beszél belőlem,csak nem értem,hogy csak azért,mert izmosak,miért tartják magukat olyan nagyra.
Felőlem lehet egy pasi macis,vékony,átlagos,normális,de tény hogy az ilyen pasik között több a bunkó fazon....
Nem feltétlen ezt a réteget képviselem.
Én 16 éve thai boxolok, és fogok is amíg tudok.. Nekem a legfontosabbak az edzéseim. Heti 3 napot érint. Semmiképp se hagynék ki 1 edzést sem mert ez nekem nagyon fontos, és a barátnőm is megértheti.. Nagyon necces esetben kihagyom persze érte, ezzel is kompenzálva hogy végülis ő a legfontosabb.. Ámbár nem hiszem, hogy csúnya lennék kis farkam lenne vagy bunkó lennék, és mivel fürdök is - a nők sem kerülnek :) És visszakunkorodva a kérdésre, nem. nem vagyok kondis :)
Biztos nem járnék ilyennel :D SZERINTEM nem egészséges, ha valaki ennyire rá van kattanva akármire is. Mindenki úgy éli az életét ahogy neki jó, nem bántom őket, de én nem akarnék ilyen pasival együtt lenni. :D
18L
ma 17:45
nem,ez még nem gáz
tényleg arra értem,(ismétlem magam),aki napi szinten jár el,és úgy érzi,hogy ez neki kell,muszáj,elengedhetetlen.
Biztos hogy vannak normálisak is,de a legtöbbjük nagyon bunkó.Leveleztem is ilyen pasival.
Értelmiségi szintje:
"ma nem jó,megyek kondiba,de holnap szabad vagyok,dugunk majd??"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!