Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hogy derítitek ki a pasikról, hogy magabitosak, határozottak?
Már az, ahogy odajön. Még a megszólalás előtt eldől félig-meddig, persze ha bizonytalanul beszél, vagy dadogni kezd zavarában, akkor dől a dolog, de alapvetően az, ahogy odajön.
A mozdulatok, ahogy a szemembe néz. Gyakorolj tükörrel!
21/L
lejon abbol, peldaul, hogy milyen a testtartasa a mozdualtaibol, meg a nezesebol.Ne is beszeljunk a hangszin elemkedeserol, vagy ejteserol, ha nagyon halkan es lassan odafigyelve beszel akkor gyenge az onbizalma.
ha vallai le vannak ejtve a hata egy kise gorbe, nem huzza ki magat
ha az erintesei nagyonpuhanyak es erzed, hogy felve nyul hozzad
ha allandoan dicseri magat, vagy mind dicseretre vagy, meg megerositesre, hogy o jo az agyban vagy jol csinal amit csinal
ha egyfolytaban kerdi, hogy szereted ot
ha tulsagosan nyajas es tulzasba viszi a kedveskedest meg bokolast fel nagyon, hogy elveszit, hogyha tulsagosan feletkeny, de nem durvan ovatosan tappintattal erdeklodik a programod utan
ha mielott kimentek a hazbol 100 x atoltozik, sokat log a tukor elott felve, hogy nem teszik a nonek
szerintem ezek mint arra utalnak
"ha nagyon halkan es lassan odafigyelve beszel akkor gyenge az onbizalma"
Nekem ez néha inkább annak a jele, hogy nem kell kiabálnia, mégis van súlya a szavainak.
Én is ilyen vagyok nőben. Nem kell ordibálnom, sőt, elég odanéznem valahová. :) Na, ez a határozottság.
Szóval, nem mindig egyértelmű. :))
Ja, értem.
Különben nekem bejön a szégyenlősség is a fiúkban. Csak tudjam, hogy mit akar! Még ha bátortalan is. És főleg: ő is tudja, hogy mit akar.
Belül legyen egyértelmű számára, ha pici gond van a kifejezéssel, bátortalanabb, az nekem nem probléma.
az hogy szegyeli valaki magat nem egyenlo azzal,hogy onbizalom hianyos a ketto ket kulon fogalom
szegyenerezete barkinek lehet, onbizalma pedig nem biztos hogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!