Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok hogy derítitek ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok hogy derítitek ki a pasikról, hogy magabitosak, határozottak?

Figyelt kérdés
arra gondolok,hogy egy rövidebb,vagy hosszabb beszélgetés alatt milyen technikát,trükköket alkalmaztok?Gondolom sok csajnak van saját,jól bevált trükkje,amivel kiderül,hogy érdemes e vele összejönni.Mi az a dolog amit mindenképp megfigyeltek egy pasin?

2012. júl. 13. 07:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Már az, ahogy odajön. Még a megszólalás előtt eldől félig-meddig, persze ha bizonytalanul beszél, vagy dadogni kezd zavarában, akkor dől a dolog, de alapvetően az, ahogy odajön.

A mozdulatok, ahogy a szemembe néz. Gyakorolj tükörrel!

21/L

2012. júl. 13. 08:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Lejön az a viselkedéséből. Bár túl "határozott" azért ne legyen, mert én is az vagyok, és nehogy "összeakadjunk". :D Vagy legyen, de ne a versengő típus, aki a társával is verseng, dominancia-harcol. :P
2012. júl. 13. 09:46
 3/9 anonim ***** válasza:

lejon abbol, peldaul, hogy milyen a testtartasa a mozdualtaibol, meg a nezesebol.Ne is beszeljunk a hangszin elemkedeserol, vagy ejteserol, ha nagyon halkan es lassan odafigyelve beszel akkor gyenge az onbizalma.

ha vallai le vannak ejtve a hata egy kise gorbe, nem huzza ki magat

ha az erintesei nagyonpuhanyak es erzed, hogy felve nyul hozzad

ha allandoan dicseri magat, vagy mind dicseretre vagy, meg megerositesre, hogy o jo az agyban vagy jol csinal amit csinal

ha egyfolytaban kerdi, hogy szereted ot

ha tulsagosan nyajas es tulzasba viszi a kedveskedest meg bokolast fel nagyon, hogy elveszit, hogyha tulsagosan feletkeny, de nem durvan ovatosan tappintattal erdeklodik a programod utan

ha mielott kimentek a hazbol 100 x atoltozik, sokat log a tukor elott felve, hogy nem teszik a nonek

szerintem ezek mint arra utalnak

2012. júl. 15. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
jókat irtak
2012. júl. 15. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
elore megmondja, hogy o tudja, hogy neki nincs nagy farka, es vegen megkerdi, hogy neked mennyire volt jo, es meg hozza teszi, hogy biztos jo volt
2012. júl. 15. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:

"ha nagyon halkan es lassan odafigyelve beszel akkor gyenge az onbizalma"

Nekem ez néha inkább annak a jele, hogy nem kell kiabálnia, mégis van súlya a szavainak.

Én is ilyen vagyok nőben. Nem kell ordibálnom, sőt, elég odanéznem valahová. :) Na, ez a határozottság.

Szóval, nem mindig egyértelmű. :))

2012. júl. 15. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
6 -nak irom, hogy te felre ertetted abszolut, en arra ertettem, hogy mikor nagyon gyengeden beszel es remego bizonytalan hangsullyal, meg azt sem lehet megallapitani, hogy eppen kerdez vagy allit valamit, pl.
2012. júl. 15. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja, értem.

Különben nekem bejön a szégyenlősség is a fiúkban. Csak tudjam, hogy mit akar! Még ha bátortalan is. És főleg: ő is tudja, hogy mit akar.

Belül legyen egyértelmű számára, ha pici gond van a kifejezéssel, bátortalanabb, az nekem nem probléma.

2012. júl. 15. 18:22
 9/9 anonim ***** válasza:

az hogy szegyeli valaki magat nem egyenlo azzal,hogy onbizalom hianyos a ketto ket kulon fogalom

szegyenerezete barkinek lehet, onbizalma pedig nem biztos hogy van

2012. júl. 15. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!