Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek, az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, az ilyen pasikról?

Figyelt kérdés

Akik nem hetente két alkalommal,hanem napi szinten lejárnak a konditerembe,programot,randit csak úgy lehet velük szervezni,ha nem ütközik az edzéstervbe.

Váratlanul nem lehet semmi programot tervezni velük,mert ha kedvük szottyan,lemennek kondizni,vagy nem is biztos hogy bejelentik.Hasonló műsorokat néznek,romantikus filmek kizárva,szteroidokat szednek.

Szóval igen,tudom hogy nem mindegyik testépítő ilyen,de a kérdésem olyanokról szólna,akik túlzásba viszik!

Tényleg igaz,hogy a legtöbb nő számára ellenállhatatlanok

az ilyen pasik,még ha a barátnőjüknél fontosabb is az edzés?Mert persze azt mondják hogy nem az (volt két barátom,akiknek mindenük a kondizás volt),viszont többet foglalkoznak a testükkel,mint a kondizással.

Illetve még az érdekelne,hogy ilyenkor kompenzálni próbálnak valami hiányosságot? (kis farok,átlagos arc,bunkó stílus miatt kerülik a nők...)

Ti járnátok kondi mániás pasival?

2012. dec. 25. 17:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"Nő vagyok"

Oké :)

2012. dec. 25. 17:49
 12/22 anonim ***** válasza:

Soha nem kéne ilyen pasi.(ilyen szteroidos kondis)

Akivel eljönne velem viszont futni, vagy biciklizni spontán, olyan viszont igen:)

L

2012. dec. 25. 17:54
 13/22 A kérdező kommentje:

Most már nekem se :)

Megértelek.

2012. dec. 25. 18:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, de sokatoknak tényleg ez kell! Az nem számít, hogy két értelmes mondatot nem tudtok váltani vele, de ő az álompasi és akkor minden eszetek megáll! Egy átlagos srác teperhet, akkor is keresztülnéztek rajta. Ez a szomorú igazság!
2012. dec. 25. 18:09
 15/22 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz.

Fiatalabb koromban engem is nagyon be tudtak indítani,de együtt élni biztos te is aláírod,hogy nők nem ilyen pasival akarnak!!

2012. dec. 25. 18:15
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen gáz már.

Én nem kondizok,de azt gondoltam mások azért csinálják,hogy jobban nézenek ki,és úgy betudjanak csajozni,de így ez értelmét veszti.

Gondolom ezek azok a kaliberek akik este itt kérdezik,hogy "nektek is feláll ha tükörbe néztek?" :)

2012. dec. 25. 18:17
 17/22 anonim ***** válasza:

De hány éves vagy most?

Tudod, az a baj, hogy amikor már többedszer szembesülsz ezzel, az kegyetlenül tud fájni. :(

Nem vagyok vasággyal 50 kilós, normális testalkatú ember vagyok, mégis átéltem már párszor. sok nőnek, aki nem gyúrós, az nem is ember.

2012. dec. 25. 18:19
 18/22 anonim ***** válasza:
nem mindegyik bunkó, valaki komolyan veszi a dolgot, én sem hagynám ki a hobbijaimmal kapcsolatos kötelezettségeim, amik iránt elhivatottságot érzek
2012. dec. 25. 18:32
 19/22 anonim ***** válasza:

én is pont ilyen vagyok csak nőbe :) " mármint ami az edzést illeti.

Van egy felállított sorrend számomra az 1,edzés 2, tanulás és a 3, pasizás

aki nem tudja elfogadni az így járt

21/N

2012. dec. 25. 20:50
 20/22 anonim ***** válasza:
És milyen edzés, ha nem titok? Fitness, aerobic vagy egyéb?
2012. dec. 25. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!