Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem rossz látni a szerlemes párokat?
Figyelt kérdés
Nekem nincs barátom, és amikor látok egy párt olyan rosszul érzem magamat, pedig nem kéne!!!! Olyan szánalmashogy így érzek!! Nem normális.
15L
2012. dec. 25. 14:44
21/22 anonim válasza:
Velem ne flegmázz, hogy oké, jólvan (ettől kapok idegbajt egyébként), nem érdekel, ez egy fórum, te félreértelmezted az én mondanivalóm, én korrigáltam az állításaid, ennyi történt, nem azért válaszoltam, mert téged ez olyan rohadt mód érdekelhet, hanem mert más csatornát néztél nyilván, vagy nem olvastad el alaposan a hozzászólásom, ebből kifolyólag hamisat írtál rólam, ugyanis nem azért nem esik rosszul, mert most szakítottam, hanem alapvetően nem érdekel. Ennyi történt. Kívánom, hogy találd meg a párod, hogy ne érezd szarul magad, ne kelljen irigyelned más boldogságát.
22/22 anonim válasza:
Boldog part nekem is rossz latni, pedig parkapcsolatban vagyok :'( ennel mar csak az a rosszabb mikor a pasim elkezdi ecsetelni hogy a lakotarsai akik egy par milyen cukik voltak ahogy ezt meg azt csinaltak Valentin napon. A mi valentin napunk? Az o reszerol egy fityisz. Sz@r ez az egesz es folyton sirok hogy soha nem szetettek ugy ahogy nekem szuksegem lenne ra nem hogy meg az szeressen akkor es ugy akit en is szeretnek. Az emiatt eltoltott sok sok szomoru ora viszont pazarlas es soha nem kapod vissza. En tervezek hideg lelketlen karrierista k.rvava valni mert azoknak legalabb tiszta az agya es nem szenvednek es hisztiznek allandoan feleslegesen mint en. Nem (is mondjak hogy) szeretnek? Eros sejteseim vannak hogy bizonyos exek jobban voltak szeretve es mindent megkaptak amit en nem? Basz.k veluk aztan tiszta fejjel teszem ami erdekel es sikerelmenyt es oromet okoz en tobbet tenyleg nem akarok sirni:-( bocs a keseru kommentert de magam alatt vagyok es jol esett leirni. Kell egy kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!