Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem rossz látni a szerlemes párokat?

Figyelt kérdés

Nekem nincs barátom, és amikor látok egy párt olyan rosszul érzem magamat, pedig nem kéne!!!! Olyan szánalmashogy így érzek!! Nem normális.

15L

2012. dec. 25. 14:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nekem is ne aggódj,rossz érzés látni,de ez van sajnos.

21/F

2012. dec. 28. 22:01
 12/22 anonim válasza:

Nem csak neked, hidd el!

21/L

2012. dec. 28. 22:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen nem értettem, miért sajnáltatják magukat a lányok ezzel, hogy "nincs barátom és mindjárt meghalok, hogy körülöttem mindenki csókolózik és boldog", mondván úgyis lesz majd nekem is valaki, miért ne lenne....

18 évesen eljutottam arra a szintre, hogy nem bírom nézni...Ez nem rossz indulat, csak egy nagy adag csalódottság, amiért nem talált rám az a bizonyos szerelem még soha. Sajnos most eléggé úgy érzem, hogy nincs remény, hiszen azóta egyéb bajaim is adódtak....Bocsi az önsajnálatért! Tudom, hogy majd megoldódnak a dolgaim (legalábbis remélem!)

2012. dec. 28. 22:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Szar! rohadtul szar! főleg amikor moziba megyek egyedül, de utálom látni őket. Írígy vagyok mint az állat, hogy én nem vagyok képes összeszedni, és nem arra vagyok irígy,hogy milyen a nője, hanem hogy boldog. Én meg boldogtalan.
2012. dec. 28. 22:39
 15/22 anonim ***** válasza:

Drága Cylt, ha priviben rám írsz, fel fogsz ismerni. Már beszéltünk.

Egyáltalán nem csak Neked rossz érzés ez, azt hiszem vagyunk még vagy milliónyian ezzel, és akkor kis számot mondtam. Nekem nincs barátnőm már 4. éve, na nem azért, mert nem lett volna módom ismerkedni, csak én eléggé komolyan veszem ezt a témát. Persze, hogy rosszul esik, és néha utálom a világot emiatt, de másnap újult erővel kelek fel és bizakodom, hogy egy nap a szerencse utolér engem is. Nem lehet mindig csak veszíteni :)

Ilyen ez. Kitartást Neked, még csak 15 vagy, én már 24. :)

2012. dec. 28. 22:43
 16/22 anonim ***** válasza:

Most komolyan elgondolkodtam azon, hogy esetleg érzéketlen vagyok, ugyanis nekem nem esik rosszul. Mondjuk én most szakítottam a barátommal, mert túlságosan rám telepedett, fullasztó volt a kapcsolatunk, azt akarta, hogy csak róla szóljon az életem, szóval lehet ezért. Bár most így visszagondolva nekem sosem volt rossz másokat együtt látni, én szeretem a szabadságot, ha nem kontrollál senki, nem kell elgondolkodnom, hogy na, meddig maradjak ki ma este, hogy ne legyen sértődés, stb, nekem nem annyira fontos a párkapcsolat egyelőre. Persze szeretem, ha szeretnek, szerelmesnek is szeretek lenni, szeretem a párkapcsolatot és annak velejáróit, de nekem egyelőre nem ez teszi ki az élet legfőbb részét.

21l

2012. dec. 28. 22:59
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó persze, mert te már unásig kaptál belőle, így nyalván,hogy torkig vagy az egésszel, és szinte már a szabadság után vágysz. De azok, akiknek meg soha az életben nem adatott meg, vagy megadatott volna csak mindig elbaszták, azok azért nem egészen így gondolkodnak erről, és állati tetű érzés látni azokat,akik felhőtlenül, gondtalanul nyalják falják egymást. Kicsit olyan, mint ha te mehalsz a szomjúságtól, mások meg a seggüket mossák a vízben annyira van nekik.
2012. dec. 28. 23:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Ebben is van igazság! Respect!
2012. dec. 28. 23:25
 19/22 anonim ***** válasza:
17es, mint mondtam, mikor nem volt évekig párkapcsolatom, illetve 15-16, neadjisten 17 évesen sem volt rossz látni, én akkor sem tartottam olyan nagyon fontosnak a párkapcsolatot, nekem a legnagyobb örömet még mindig nem ez okozza az életben. Fontos, de korántsem a legfontosabb(még).
2012. dec. 28. 23:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Oké, jólvan, annyira nem érdekel, de 15, 16 évesen még nekem sem volt annyira rossz látni, mint 20+ ként. Anno engem sem zavart, de közel a harminchoz azért elég folytogató érzés. Tinikorban még annyi terv, megvalósítandó cél van, hogy rengeteg, de harminchoz közel már azért elég sok mindent elérve jobban előtérbe kerül,hogy mi az az egy, ami még mindig hiányzik!
2012. dec. 28. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!