Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem rossz látni a szerlemes párokat?
Figyelt kérdés
Nekem nincs barátom, és amikor látok egy párt olyan rosszul érzem magamat, pedig nem kéne!!!! Olyan szánalmashogy így érzek!! Nem normális.
15L
2012. dec. 25. 14:44
1/22 anonim válasza:
Nem csak neked, hidd el!
29 F egyetlen egy 3 hónapos kapcsolattal a háta mögött...
2/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem szánalmas. Nekem sincs senkim, és én is elszomorodok ha látok egy boldog párt. Egyébként akiket látsz, nem is biztos, hogy boldogok. 15/f
3/22 anonim válasza:
Szerintem csak hiányérzeted van.Majd lesz neked is.Mindennek eljön az ideje.
4/22 anonim válasza:
Én is igy vagyok bárhova nézek mindenhol csókolózó ölelkező párokat látok és eszembe jut mit veszítettem;(
5/22 anonim válasza:
zohan123: "Egyébként akiket látsz, nem is biztos, hogy boldogok. " + 10pont.
6/22 anonim válasza:
Én nem vagyok irigy,vagy valami csak sajnálkozom,hogy nekem nincs senkim.De ennyi az egész.
7/22 anonim válasza:
Én is így érzek, fiú vagyok. Csak tudod az a baj, hogy aki nem egy nagy arc, meg a társaság középpontja azt ti lányok észre sem veszitek, pedig mi is barátnőrek, társra vágyunk, de ez van, nem akarok kötekedni, azért én is hibás vagyok, hogy ilyen selejt környezetben nőttem fel, rossz gyerekkor a fő ok nálam például, amiért antiszociális, szorongó, félénk srác lettem.
8/22 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj,de ez fordítva ugyanígy van. Ezt úgy írod mintha nem is tudom mi lennék.. bocsi a kérdésért!! Ha megbántottalak,tényleg!! :D
2012. dec. 27. 11:07
9/22 anonim válasza:
Nem, nekem is. Sőt, ilyenkor mindig eszembe jut az exbarátom -aki csúnyán dobott Facebook-on-, és folyton könnybe lábad a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!