Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy válaszoljak erre az üzenetre? :Szia szoktalak látni a suliban és szeretnélek megismerni.
Figyelt kérdés
adjatok ötleteket kérlek :)2012. dec. 24. 10:07
3/8 ktk312 válasza:
Szia
Szívesen megismernélek én is.
Hol? Mikor?
Ember először azt mondd meg, hogy el akarsz-e menni vele vagy vissza akarod utasítani...
5/8 A kérdező kommentje:
végül is egyszer találkozhatunk
2012. dec. 24. 10:24
6/8 anonim válasza:
"Szia, én is szívesen megismernélek. :)" Én általában így válaszolok. (Mintha annyiszor megesne velem... :D)
7/8 A kérdező kommentje:
ezt írtam :Szia,találkozhatnánk valamikor ,de a szünetben nekem nem jó,esetleg szünet után
2012. dec. 24. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!