Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszoljak? Kit válasszak? 17/L
Figyelt kérdés
2honapja szakitottunk az exemmel...én azota továbbléptem!!De mostanába megint találkozgatunk,beszélgetünk..kezdünk közel kerülni egymáshoz. Az tény mondjuk hogy a barátomnak már alapból gyanus volt az egész. Most ugy érzem,hogy mindkettőjüket szeretem de nemtudom melyiküket jobban.2012. nov. 4. 19:50
1/2 anonim válasza:
Szerintem a mostani párodnál kéne maradnod. Elvégre gondolom, nem véletlenül mentetek szét az exeddel. Általában nem sülnek el jól az újrafelmelegített kapcsolatok, de ha úgy érzed, menne vele ismét, akkor hajrá. Ezt csak te tudod eldönteni, ki a fontosabb és kit szeretsz jobban :)
2/2 anonim válasza:
Egyértelműen a mostani párodat. Az exeddel csak újra szakítás lenne a vége, nincs semmi értelme visszamenned hozzá. Általában már csak a hasonló helyzetek megelőzésére sem érdemes szakítás után tartani az exszel a kapcsolatot, legfeljebb néhány év múlva újra beszélni, de akkor is csak távolabbi ismerős szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!