Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most erre mit válaszoljak neki? Ex kérdés
15 évesen összejöttem ez akkor 17 éves fiúval (ma már 19 vagyok). Első szerelem mindkettőnknek. Másfél évig jártunk se veled se nélküled kapcsolatban. Sokszor kihasznált anyagilag, amire később jöttem rá, majd egyzser csak kilépett az életemből (de én sem kerestem ). ma írt egy levelet, amiben azt írja, hogy én voltam neki a nagy ő és hogy sajnálja és még mindig gondol rám.
Én már továbbléptem. 3 pasit fogyasztottam el azóta és most is van egy, aki az Igazi nagy Ő-m, akivel 2éve vagyok együtt. Igazából olyan frappáns választ szeretnék neki írni, amivel kicsit meg is bántom, de egyben a tudtára is adom, hogy már "alig emlékszem rád"....:D
Ilyen válaszokat várnék! Előre is köszönöm!
Szia!
"Jaj,te még élsz?! :)
Igazából a pénztárcám jobban emlékszik rád mint én,de már helyrejött,most nem éhezik annyit,mint melletted!
Én voltam neked a nagy Ő,illetve te még gondolsz rám?
Hát,ne haragudj,de ez egyáltalán nem kölcsönös!
Azóta megtaláltam az IGAZI páromat,akivel 2 éve boldog vagyok!
Köszönöm a megkeresést(bár a jövőben nem szükséges),és minden jót!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!