Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kit válasszak?

Figyelt kérdés

Van egy 5 hónapos távkapcsolatom.Kb.8-szor taliztunk.Egyszer sem aludt nálam és még szülinapomra is nem kaptam semmit pedig én névnapjára vettem.Állandóan szívatott hogy így csajok meg úgy meg család barátban vagyunk és volt olyan mikor 2 napig nem hívott.Egyre furcsább lett mindent meg tettem barátnő módjára.De ez sem tetszett most vasárnap mondtam neki hogy szakítok vele.De szeretne még egy esélyt magának.Van egy fiú aki állandóan udvarol nekem.2 hónapja csinálja de ő többet meg tedd mint a pasim.Biciglivel letekert hozzám (50 km) meg értem megváltozna bármit megtenne ezt tegnap mondta és ma meg már más ember volt.Érzem azt hogy ö törődik velem mikor büfében vett üdítőt nekem meg mondja mi a baj érzem rajtad ..stb.Mióta ki mondtam a pasimnak az őszíntétt azóta elkezdett újból szívem,vetem neked,eljössz hozzánk( 5 hónap alatt most lenne az első)meg vigyáz magadra meg kucikuc majd én kikurálak meg ilyenek.Szóval most normális mondtam neki szombatig eldöntött hogy adjak-e még egy esélyt a pasimnak.És most van az mikor választanom kell.(Én ebbe az 5 hónapos kapcsolatba mindent meg adtam 2-szer mentem le mikor nyáron diák munkában dolgozott (150 km utaztam) mondtam neki hogy tudok ott nyaralni is de nem lett belőle semmi meg ígérte azt is hogy levisz ebből sem lett semmi mikor szabija volt akkor otthon dolgozott az irodába én mondtam neki hogy elmegyek hozzá és segítek de nem.Most még messzebb van Pesten egyik beszélgetésünket idézem:Én:"de majd találkozunk ?"Ő:"lehe

előre ennyire mégnemtudodm:DD"Most meg kedves tökre normális 3 órát beszéltünk tegnap mindig megbocsájtottam de nagyon sok ember azt mondta hogy kihasznál és hadjam ott és mennyek ahhoz a sráchoz amelyik foglalkozik veled és megkeres ha akar.

2012. okt. 16. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Hagyd az elsőt a 'csába. 5 hónap alatt 8 találka egyrészt kevés, másrészt nem tesz érted semmit, harmadrészt baromi messze van.
2012. okt. 16. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Az elsőt hagyd, kár tovább beszélni róla.

Az már érdekesebb kérdés, hogy a másodiknak van-e értelme. Aki ennyi mindent megtesz, az nyomi, másfelől meg nyilván nem véletlenül voltál közben 5 hónapja mással, tehát egyértelmű, hogy nem tetszik annyira.. Szóval így belekezdeni, hát nem tudom. Inkább legyél egyedül, amíg egy tökéletes nem jön.

2012. okt. 16. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
premier
2012. okt. 16. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem a tökéletest akartom csak egy pasit aki az alapvetőket is megteszi nem nagyok az elvárásaim de mikor azt mondja ne legyek érzelmes meg egy szál virágott sem kaptam töle és azt mondja hogy majd kapsz.Nem azért voltam vele 5 hónapig csak akkor nagyon szeretem és boldog voltam vele de egyre többen mondják hogy miért találkoztok ennyit megért nem hozod el pedig nem volt tőle messze (70 km-re volt )Most (100 km) de volt a tesómnak is pesti barátja de majd nem minden hétvégén találkoztak.Meg én mondtam hogy lemehetek hozzá de azt mondta most nem ér rá .
2012. okt. 16. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:

"Aki ennyi mindent megtesz, az nyomi,"

Vagy csak szeretné barátnőnek ezt a lányt, és normális a felfogása. Esetleg.

Kérdező, a jelenlegi pasid finoman szólva érdekesen csinálja a dolgait, innen messziről úgy tűnik, hogy csak kényelmi állandónak tart. 5 hónap alatt 8 találkozás nagyon-nagyon kevés, ennyiből nem is lehet normális kapcsolatot kialakítani szerintem. Persze te tudod, hogy mennyi időt és energiát akarsz vagy tudsz belefektetni, de sanszos, hogy a pasid csak addig teker (és azt is csak szóban) amíg nem érzi, hogy elvonultak a viharfelhők, aztán visszatér minden ugyanúgy, mint volt.

2012. okt. 16. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:

De jó az ipsének, te még utaztál is hozzá, nekem az ex barátnőm 5 kilóméterre lakott, de nehogy már ő eljöjjön hozzám:-j

Néha nem értem komolyan... ennyire nem képes érted. Hetente egyszer a minimum azért belefért volna.

2012. okt. 18. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!