Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kit válasszak? Egyiket se akarom elveszteni! 17/L
Barátommal nemrég jöttünk össze és mikor elutazott megcsókolt a bátyja.Erre rájött a barátom és arra kértek,hogy válasszak.A bátyjával régebben barátok voltunk és pont ezért félek attól,hogy valamelyiküket elvesztem.
A barátom is 17 a bátyja pedig 20.
Segítsetek!!
A barátodat vagy a bátyját szereted? Ez itt a kérdés...
Ha a barátodat akkor mond meg a bátyjának hogy felejtsen el, az öccsével jársz őt szereted stb... és különben is a testvérével így nem bánhat. Ha meg a bátyját akkor add elő a kissrácnak mennyire sajnálod, annyira buta voltál nem akartál játszani az érzéseivel stb... stb... bár ebben az esetben jobb ha mind kettőt dobod...
1.Mért ne válasszam egyiket se?!
2.tudom hogy én csináltam és én csak azt kérdeztem,hogy szerintetek ki lenne a jobb választás!!
Rendezzék le egy bunyóval!
De nekem nehéz mert az öccsét akkor ismertem meg amikor szükségem volt valakire és ő ott volt és nagyon szeretem.
De a bátyja iránt is érzek valamit és félek,hogy a végén mindkettőt elveszítem és nekem az lenne a legrosszabb!!
Pontosan ezért írtam, hogy edd meg, amit kifőztél. Ha tényleg szeretnéd balek 1-et, akkor nem kezdtél volna el érzéseket táplálni balek 2 felé. Így 2 emberrel fogsz kicseszni.
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!