Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom bátyja lesmárolt. A barátom megtudta és aztmondta válasszak közülük. Kit válasszak szerintetek? 18/L
Figyelt kérdés
Szóval a barátoméknál voltam és ő nem volt otthon de a bátyja igen és bejött és lesmárolt,én elhajtottam de nagyon lelkiismeret furdalásom volt ezért megmondtam a barátomnak és ő azt mondta,hogy válasszak!Holnap kell választanom és nem tudom,hogy mit tegyek!!2012. okt. 8. 15:06
1/24 Évike147 válasza:
hogyan jött neki ez egyáltalán?? Miért nem vágtad pofon?? Hát ha nagyon szereted a párodat akkor nem is kérdés, hogy Őt válasszad.
2/24 anonim válasza:
Azt csak te tudhatod melyik iránt mit érzel, de ha a barátodat "ennyire" szereted, hogy a bátyjával smárolsz... Akkor inkább már a bátyját, bár őszintén ezek után én nem is mernék a házuk tájékára menni.
3/24 anonim válasza:
ÚristenXD Ez meg már a másik agyilag borzalom. Mi döntsünk helyetted? Szerintem válaszd a kutyát! Na de most tényleg nem tudod melyiket szereted? Hagytad hogy lesmároljon az lett volna a legkevesebb ha felpofozod. Barátodtól meg csak ennyi? Szép kis kapcsolat, család lehet ez...
5/24 A kérdező kommentje:
1.nem tudom,hogy hogyan jött neki egyszerűen csak lesmárolt.És valahogy mindig éreztem iránta valamit de próbáltam elnyomni mert a barátommal boldog vagyok.Most viszont foggalmam sincs mi legyen!
2012. okt. 8. 15:10
6/24 anonim válasza:
HA mondtad neki , hogy elhajoltál , akkor nem értem , hogy miért kéne választanod , mert azzal már választottál ... Ha azt mondja a barátod , hogy válassz , akkor valószínüleg nem szeret ... Ha szeretne , akkor nem kérne ilyet ... Hagyd ott , és keress valakit , aki szeret is , és elhiszi , hogy nem Te kezdeményezted csókot , és elhajoltál ..
7/24 anonim válasza:
Mi válasszunk helyetted? És ha beszavazunk neked egy büdös hajléktalant, azt is elfogadod? Saját véleményed nincs?
8/24 A kérdező kommentje:
Én csak tanácsot kértem,hogy szerintetek ki lenne jobb választás!!!
2012. okt. 8. 15:12
9/24 anonim válasza:
Egyik sem ... A bátyja simán bunkó , Ő meg nem szeret .
10/24 anonim válasza:
Na de a bátyusnak egyáltalán kellesz? Attól, hogy egyszer lesmárolt, nem biztos, hogy akar veled járni. Ő tud róla, hogy ő az egyik választási lehetőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!