Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom bátyja lesmárolt. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom bátyja lesmárolt. A barátom megtudta és aztmondta válasszak közülük. Kit válasszak szerintetek? 18/L

Figyelt kérdés
Szóval a barátoméknál voltam és ő nem volt otthon de a bátyja igen és bejött és lesmárolt,én elhajtottam de nagyon lelkiismeret furdalásom volt ezért megmondtam a barátomnak és ő azt mondta,hogy válasszak!Holnap kell választanom és nem tudom,hogy mit tegyek!!
2012. okt. 8. 15:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igen tudja hogy ő az egyik választási lehetőség és aztmondta kellek neki de egyiküket se akarom megbántani.......
2012. okt. 8. 15:16
 12/24 anonim ***** válasza:
93%

Komolyan nem értelek. Ha csak úgy bement volna, és lesmárolt volna minden ellenkezésed dacára, akkor fel sem merülne a kérdés, hogy maradnál a párodnál. Ha most vacilálsz, akkor annyira nem ellenkezhettél.

Amúgy válaszd a kisebbiket. Ja nem, inkább a bátyját. Nem, inkább mégis az öccsét. Vagy nem is... jaaaj, nem tudom!

Gyerekesek vagytok mindannyian. Nőj fel.

2012. okt. 8. 15:17
 13/24 anonim ***** válasza:

Nézd, ha te szereted és becsülöd a párodat, akkor legyen akármennyire jó pasi a bátyja, eszedbe sem jutna, hogy bármit is elképzelj vele.

Ennek ellenére neked mégis felmerült a gondolat a batyival kapcsolatban, akkor te nem szereted igazán az öcsit.

Ha velem történne ugyanez, akkor én annyit mondtam volna a páromnak, hogy tök váratlanul lekapott a bátyád, de én azonnal elhajoltam, nem viszonoztam, mert nem érdekel, akkor engem valószínűleg nem állítanának választás elé, mert nincs miért választanom.

És nem is tennél fel kérdést ezzel kapcsolatban, hogy kit válassz. Amúgy meg válaszd azt, akivel együtt akarsz lenni. Csak mérlegeld, hogy valakit esetleg nagyon megbántasz a döntéseddel.

2012. okt. 8. 15:18
 14/24 A kérdező kommentje:
Tudom hogy valakit nagyon megfogok bántani a döntéssel,de nem tudom mit tegyek.A barátomat akkor ismertem meg mikor a szüleim meghaltak és nagyon sokat segített nekem és segített abban,hogy boldogabb legyek.De a bátyjával meg már az elején olyan volt mintha ismerném..csak egy kicsit bunkó!
2012. okt. 8. 15:21
 15/24 anonim ***** válasza:
mindkettőt, majd jól partiba vágnak
2012. okt. 8. 15:22
 16/24 anonim ***** válasza:

jesszusom egyiket se

gondolkozz már

én se járnék exem tesójával, hogy nézne már ki

2012. okt. 8. 15:23
 17/24 anonim ***** válasza:

A mai fiatalság tényleg ennyire agyalágyult és nincs már semmi remény, hogy valaha is életképesek lesznek?

Vagy csak ez az oldal torzítja el a valóságot ennyire, mert akik ezeket a kérdéseket kiírogatják rendesen ijesztőek...

2012. okt. 8. 15:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha odamegyek és lesmárollak, akkor én leszek a harmadik választási lehetőség?
2012. okt. 8. 15:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nincs egy harmadik tesó :D
2012. okt. 8. 15:25
 20/24 A kérdező kommentje:
nincs harmadik tesó se meg választás se!! :D :D
2012. okt. 8. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!