Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom bátyja lesmárolt. A barátom megtudta és aztmondta válasszak közülük. Kit válasszak szerintetek? 18/L
Komolyan nem értelek. Ha csak úgy bement volna, és lesmárolt volna minden ellenkezésed dacára, akkor fel sem merülne a kérdés, hogy maradnál a párodnál. Ha most vacilálsz, akkor annyira nem ellenkezhettél.
Amúgy válaszd a kisebbiket. Ja nem, inkább a bátyját. Nem, inkább mégis az öccsét. Vagy nem is... jaaaj, nem tudom!
Gyerekesek vagytok mindannyian. Nőj fel.
Nézd, ha te szereted és becsülöd a párodat, akkor legyen akármennyire jó pasi a bátyja, eszedbe sem jutna, hogy bármit is elképzelj vele.
Ennek ellenére neked mégis felmerült a gondolat a batyival kapcsolatban, akkor te nem szereted igazán az öcsit.
Ha velem történne ugyanez, akkor én annyit mondtam volna a páromnak, hogy tök váratlanul lekapott a bátyád, de én azonnal elhajoltam, nem viszonoztam, mert nem érdekel, akkor engem valószínűleg nem állítanának választás elé, mert nincs miért választanom.
És nem is tennél fel kérdést ezzel kapcsolatban, hogy kit válassz. Amúgy meg válaszd azt, akivel együtt akarsz lenni. Csak mérlegeld, hogy valakit esetleg nagyon megbántasz a döntéseddel.
jesszusom egyiket se
gondolkozz már
én se járnék exem tesójával, hogy nézne már ki
A mai fiatalság tényleg ennyire agyalágyult és nincs már semmi remény, hogy valaha is életképesek lesznek?
Vagy csak ez az oldal torzítja el a valóságot ennyire, mert akik ezeket a kérdéseket kiírogatják rendesen ijesztőek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!