Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kit válasszak?
Figyelt kérdés
Hát volt egy barátom 2 és fél hónapig és ez az idő alatt 3- szor szakított velem de mindig utána bocsánatot kért és mert minden tovább...most viszont elég csúnyán összevesztünk és 1 hétig nem elbeszélgetünk nem is láttam ez alatt az egyik haverja akivel idáig is jóba voltam megtetszett és kiderült h én is tetszem neki nagyon jól el hülyéskedtünk de a barátom most megint jelentkezett hanem szeretné hogy vége legyen és h szeret..én még mindig szeretem de már nem érzem annyira h szeretem és nem tom már nem olyan mint régen..én már nem tom mit csináljak..2012. okt. 20. 13:36
1/13 anonim válasza:
Ha hagyod magad, h úgy játszanak veled mint egy Barbie babával,akkor fogadd vissza az exedet.. Az szokják mondani, h ha nincs ló, jó a szamár is és ebben az esetben úgy látszik mindig te vagy a szamár.. NE FOGADD VISSZA!
3/13 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok a korodra ... Mennyi lehetsz? Olyan 14-15 éves? :D
4/13 A kérdező kommentje:
De könyörög és sosem hagy békén hogy szeret és h ne tegyem ezt vele..:( 2. Jól van köszöntem neked is jó életed lehet xde
2012. okt. 20. 13:44
5/13 A kérdező kommentje:
15
2012. okt. 20. 13:45
6/13 anonim válasza:
Ha valaki szereti a másikat akkor nem csiki-csukizik a kapcsolattal... a srác hány éves és te mennyi vagy?
7/13 A kérdező kommentje:
Mind 3-an 15 évesek vagyunk. De csak értelmes válaszokat pls.:|
2012. okt. 20. 13:49
8/13 anonim válasza:
Értelmes kérdésre lehet csak értelmes választ adni...
9/13 anonim válasza:
igen, nekem jó életem van :)
és mellesleg a barátom nem szakít velem 2 hetente... ja bocs. én nem is hagynám, mert nem aláznám meg azzal magam, hogy utána visszamegyek hozzá :)
tessék itt egy értelmes válasz, bár kétlem, hogy megfogadod amit írok: ne törődj a volt 'barátoddal', inkább foglalkozz a haverjával
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm h értelmes választ adtál és de meg fogom fogadni mert tanácstalan vagyok.És én is így gonodolom köszönöm.:)
2012. okt. 20. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!