Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszoljak neki?
Figyelt kérdés
A barátom ma nagyon nehezen akart velem találkozni mikor megbeszéltük a mai napot.Találkoztunk és közbe hívott a nővérem, hogy maradjak még,mert itthon áll a bál erre mondom neki miért hívott erre,hogy az fasza, de neki mennie kéne az egyik csajbarátjához akivel mellesleg előttem járni akart és mondtam utána,hogy hazamegyek erre,hogy biztos-e meg nem tudnék-e valakihez elmenni..mondom nem hazamegyek..de azóta írt meg hívott is,hogy mi van velem de ezek után valahogy szemem elé nem kívánom.. szerintem egy társnak az a dolga,hogy mellettem legyen nem még rátegyen ha nincsenek rendbe a dolgok vagy rosszul gondolom? Nem tudom mit válaszoljak neki ..legszívesebben megírnám, hogy hagyjon de balhé lenne belőle. Ötlet?2012. dec. 9. 21:30
1/2 anonim válasza:
bocs, nem volt kedvem elolvasni a kérdésedet..
de igen, válaszolj neki ha van kedved:D
2/2 anonim válasza:
hát, ha neki az alaptermészete ilyen, akkor nem haragudhatsz rá azért amilyen, aggódott végül is miattad, írt, megkérdezte, hogy mi van veled.
ezért nem kell annyira felkapnod a vizet. írj neki vissza nyugodtan, de azért mond neki, hogy jó lett volna ha a nehéz pillanatokban melletted van.
Mióta tart és hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!