Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtette. Most mit tegyek? Hogy éljem túl?
Szerintem SOK ez neked...nem kell annyira elkeseredni, még fiatal vagy, 16 éves. Ő sem lehet nagyon idős, még előttetek az élet, nem szabad egy csókon fenn akadni. Ha ugy érzed, hogy szereted akkor meg kell biznod benne. Szerintem egy második esély mindenkinek jár, ha még egyszer megtörténik, akkor természetesen nincs mit tárgyalni, de mér egyszer engedd be a szivedbe :P
Jól döntöttél, hogy visszafogadtad, ne izgulj, minden jó lesz.
És ha őt esetleg elveszitenéd, amit nem kivánok, de megtörténhet, akkor sem dől össze a világ, még előtted az élet, használd ki....majd megbánod ha nem használsz ki minden pillanatát
Sok sikert....legyetek boldogok és őszinték
Biztosan nagyot csalódtál, amikor kiderült - de ha már úgy döntöttél, hogy visszafogadod és megpróbáljátok újra, akkor fogadj el egy jó tanácsot: zárd le ezt a "megcsókolt valaki mást is" dolgot. Úgy értem, ne dörgöld majd folyton az orra alá, ne engedj a büszkeségedből. Hálás lehet, hogy visszafogadtad, tisztázd vele, hogy lezártnak tekinted ezt, de ha mégegyszer megteszi, akkor mutasd meg neki, merre van az ajtó.
És még valami: bármikor a jövőben új szerelmet hoz neked az élet, ne kezdd azzal, hogy "nem fogok bízni benned", mert sok embert elriaszt ez a hozzáállás, ezen kívül ha folyton az jár a fejedben, hogy "nem bízom benne, mert úgyis megcsal" - akkor úgy is lesz.
Sok szép évet kívánok neked a szerelmeddel!
Ahogy ezt a szöveget leírtad.. hátőőőőő eléggé komoly csajszi lehetsz.. én tuti szakítanék a nőmmel. És bizony ezek után már csak azon fog járni a fejed h kivel csal meg. Sajnos ilyen az ember. Főleg fiatal korban. Szívesen megismernélek.
15/F
~RSK~
Azt mondta fél perc kb., és igen visszacsókolt neki :S
Amúgy azt mondta nekem, hogy ultra béna a csaj..de ez nem számít,nem változtat semmin:(
15 évesen 1,5 éves kapcsolat és előtte is volt már jópár pasid? Korán kezded az ipart!!
Válaszolok: egy pár évig hagyd a pasikat, nem neked való ez még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!