Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl? ( kérdésed túl rövid. )
:D:D Hát ez tényleg szánalmas már ne haragudj! Ez csak egy hét jézus, bele ne halj itt. Pasi vagy az isten szerelmére, szedd már össze magad!!
Teszem hozzá, ha 2 órája nem ettél, az nem túl nagy probléma.
Amikor szerelmes voltam én is így éreztem. Naponta hívd fel hogy miújság, ilyesmi..:)
Amellett menj el szórakozni, ami leköti a figyelmed.
X'DDDDDD
Ne haragudj, istenbiz nem akarlak megbántani, de ezen most hangosan felröhögtem...
Sőt, ha a pasim ilyen hisztit lenyomna, valszeg őt is kiröhögném, pedig én 3 hétre készülök itthagyni egyedül. Kicsit féltékeny volt, de kb. ennyi.
Amúgy azt hiszem értelek mi ez a nagy melankólia, gondolom nincs saját életed, hobbid, és minden megoldást a barátnődtől remélsz, ezért köt le annyira. Keress magadnak saját életet, hobbit, sportot, számítógépes játékot, programokat, barátokat, érted... 1 hét nem sok, ha van más amivel törődhetsz, akkor nem fog ennyire hiányozni.
20L
Oké itt egy rész ami kimarad : nem hívhatom fel se semmi nagyon összevesztünk előtte szüleinkel is és ez egy eltiltás-utazás. nem hívhatom fel se semmi, maximum ha dugiba felhív. ja és lehet hogy az 1 hétből több is lesz!!!!
tényleg meghalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!