Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy éljem túl? ( kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éljem túl? ( kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés
Most tudom hogy mindenki belém fog rúgni hogy szánalmas tizenhatves.. meg hasonlók de aki azért segítene : A helyzet az hogy a barátnőm elutazik minimum 1 hétre. Én pedig nem bírom ki nélküle. Egyszerűen nem. Rohadt szánalmas tudom.. de annyira hiányzik és kibírhatatlan a hiánya enni se eszek emg semmi pedig 2 órája váltunk el ( egy hatalmas veszekedés után). Tehát egyszerűen azt érzem hogy nekem annyi. Azt kíváom bár beszednék valam iszert és 7 napig aludnék... mindenhol az ő hiányát látom nem tudok 1 hetet a szobámba gubbasztani.. pls segítsetek. ő életem szerelme.. boldogság gyere haza :'( el is sírtam magam.
2011. júl. 9. 16:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

:D:D Hát ez tényleg szánalmas már ne haragudj! Ez csak egy hét jézus, bele ne halj itt. Pasi vagy az isten szerelmére, szedd már össze magad!!

Teszem hozzá, ha 2 órája nem ettél, az nem túl nagy probléma.

2011. júl. 9. 17:00
 2/24 anonim ***** válasza:

Amikor szerelmes voltam én is így éreztem. Naponta hívd fel hogy miújság, ilyesmi..:)

Amellett menj el szórakozni, ami leköti a figyelmed.

2011. júl. 9. 17:01
 3/24 mimano ***** válasza:
Túl sok a szabadidőd. Nem fogsz belehalni, ne aggódj... És van egy rossz hírem: valószínűleg nem ő életed szerelme, csak most érzed úgy.
2011. júl. 9. 17:04
 4/24 anonim ***** válasza:

X'DDDDDD

Ne haragudj, istenbiz nem akarlak megbántani, de ezen most hangosan felröhögtem...

Sőt, ha a pasim ilyen hisztit lenyomna, valszeg őt is kiröhögném, pedig én 3 hétre készülök itthagyni egyedül. Kicsit féltékeny volt, de kb. ennyi.

Amúgy azt hiszem értelek mi ez a nagy melankólia, gondolom nincs saját életed, hobbid, és minden megoldást a barátnődtől remélsz, ezért köt le annyira. Keress magadnak saját életet, hobbit, sportot, számítógépes játékot, programokat, barátokat, érted... 1 hét nem sok, ha van más amivel törődhetsz, akkor nem fog ennyire hiányozni.

20L

2011. júl. 9. 17:05
 5/24 anonim ***** válasza:
A végén már azt hittem, hogy mérget akarsz bevenni emiatt.. xD
2011. júl. 9. 17:08
 6/24 anonim ***** válasza:
Hőt tényleg szánalmas vagy. Valahogy csak túléled! És amúgy hány éves vagy ?
2011. júl. 9. 17:09
 7/24 anonim ***** válasza:
ha éreztetek már ilyet tudnátok hogy nem lehet vele mit kezdeni.. figyelj,egyszercsak eltelik az a hét. én eleinte ha hétvégén nem találkoztunk úgy éreztem belehalok a hiányába.nézzél filmeket,kösd le a gondolataid
2011. júl. 9. 17:12
 8/24 A kérdező kommentje:

Oké itt egy rész ami kimarad : nem hívhatom fel se semmi nagyon összevesztünk előtte szüleinkel is és ez egy eltiltás-utazás. nem hívhatom fel se semmi, maximum ha dugiba felhív. ja és lehet hogy az 1 hétből több is lesz!!!!

tényleg meghalok

2011. júl. 9. 17:29
 9/24 mimano ***** válasza:
Dehogy halsz meg. Amúgy meg, hogy harcoltad ki ezt a helyzetet?
2011. júl. 9. 17:36
 10/24 A kérdező kommentje:
erről végképp nem szeretnék beszélni.. de ez az 1 hét akár 3 is leet.. és rengeteg barátom meg elfoglaltásgom van de nekem semmit nem ér ő az egyetlen akivel lenni szeretnék.. és amúgy 16 éves vagyok ahogy a mellékelt ábra is mutatja, csak el kéne olvasni a kérdést.
2011. júl. 9. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!