Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl? ( kérdésed túl rövid. )
Az én kérdesem rövid??? Nem hinném!
Ez márbeteges amit te művelsz.
Megmondom őszintén, nem lesz tartós ez a kapcsolat.
De addig is élvezd ki a dolgokat és hisztiz, mint egy négyéves kölök...
Most mond, mi mi aí francot tudunk veled csinálni???
Most itt siránkozol és generálod a problémát magadnak, de ez nem súlyos dolog ám!
Inkább foglalkozz értelmesebb dolgokkal a nyavajgás helyett, szánalmas vagy...
Nem azért vagy az, mert hiányzik neked, hanem azért mert nyávogsz! Éelted szerelme kissé messze van még tőled, de majd rájössz..
2011. júl. 9. 17:51
12/24 A kérdező kommentje:
Örökké velem lesz! ha az életembe kerül is.. és én mindennél jobban megbízom benne ő si egy szánalmas hisztigépp... egymásnak teremtettek.. ebbe nem tusz megingatni barátom. csak arra voltam kíváncsi van e rá praktika hogy felgyorsítsunk egy hetet vagy átaludjuk vagy hasonló
Áldásom rátok.
DEhisztizéssel nem megyünk előbbrébb. De a válasz a kérdésedre: csinálj egy időkaput és ugorj a jövőbe...
Maqjd meglátod, hogy az élet majd mást hoz neked. Elkerűltök más iskolába, és sokminden változik.
De hha az isten egymásnak teremtett titeteek, akkor meg fölösleges hisztizned kisbarátom. Nem???
2011. júl. 9. 18:06
Pedig megbarátkozhatnál a ténnyel, hogy nem lesztek együtt sokáig. Előbb-utóbb jön egy férfi, aki felébreszti benne a nőt.
2011. júl. 9. 18:07
15/24 A kérdező kommentje:
Még egyszer kijelentem hogy mégcsak nem is láttál hozzánk hasonló embert. Midenre képesek vagyunk egymásért és olyan dolgokon estünk keresztül ami után.. esküszöm lehetetlen elválni. No mind egy onnan is lesül hogy fogalmad sincsa z igaz szerelemről csak a mai páréjszakás kapcsolatokat ismered hogy ezt a tanácsot adtad.. vagyis tapasztalatból tudod.. 2 pedig leszánalmasoztál mert szeretem, és igen hisztizek. nem akarlak nem is foglak megygyőzni. a lényeg hogy csak van praktika hogy gyorsabban mennyen.. alváshossz növelő.. részegség... ilyenek csak ennyire nincs módom részegnek lenni. és mit nemleet érteni azon hogy másodpercenként nyilal belém hogy NINCS ITT
16/24 A kérdező kommentje:
Ja és sose jártunk egy suliba.. c:
Próbáld ki ezt! Nagyon rád férne és csak úgy repülni fog az idő!
[link]
2011. júl. 9. 18:24
18/24 A kérdező kommentje:
Egy icipicit helyesebben írok mint te de megemelem esküszöm a kalapom ha az én idegállapotomba te eszméletednél leszel nem hogy írsz. Ja és tudom mindennél biztosabban hogy együtt leszünk de nem a megérkezés a fontos hanem az utazás
19/24 A kérdező kommentje:
őszintén ? ti miféle emberek vagytok hogy bántotok egy öngyilkosság szélén álló embert ? jólvan ha nem tudsz seíteni de ezt télleg nemkéne..
szerintem emósok mindketten
2011. júl. 9. 18:33
Kapcsolódó kérdések: