Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl ezt a találkozást?
Nem sokára megyek egy helyre(házi buli jellegű), ahol nagy valószínűséggel ott lesz az exem is az új barátnőjével.Én még mindig szerelmes vagyok a srácba, de már köszönő viszony sincs köztünk mert nagyon durván szakítottunk(átvert stb.)Hogy tudnám tul élni ezt a találkozást vagy mit tegyek annak érdekében hogy eyáltalán ne látszódjon rajtam hogy majd megöl a féltékenység?
Szerintetek bepasizzak vagy a olyan gyerekes lenne?Nem vagyok olyan lány, de ha lenne mellettem vki biztos könnyebb lenne.
Köszi a tanácsokat:)
18/L
Ne pasizz be, és ne alkoholizálj, mert még olyat tennél, amit később bánni fogsz.
Csak viselkedj normálisan: ne bámuld őket, ne akarj beszélgetni az exeddel, és legyél mindenki mással nagyon kedves. Lássák rajtad azt, hogy nagyon jól érzed magad - erős színészi teljesítményt igényel, de megéri :)
És tényleg ne igyál, hidd el, annak ilyen szituban nem szokott jó vége lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!