Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy éljem túl ezt a találkozást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éljem túl ezt a találkozást?

Figyelt kérdés

Nem sokára megyek egy helyre(házi buli jellegű), ahol nagy valószínűséggel ott lesz az exem is az új barátnőjével.Én még mindig szerelmes vagyok a srácba, de már köszönő viszony sincs köztünk mert nagyon durván szakítottunk(átvert stb.)Hogy tudnám tul élni ezt a találkozást vagy mit tegyek annak érdekében hogy eyáltalán ne látszódjon rajtam hogy majd megöl a féltékenység?

Szerintetek bepasizzak vagy a olyan gyerekes lenne?Nem vagyok olyan lány, de ha lenne mellettem vki biztos könnyebb lenne.

Köszi a tanácsokat:)

18/L

2011. júl. 30. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy könnyebb lenne egy pasival, miért kérdezed, hogy mit kéne tenned? Te jobban tudod, hogy neked mi a jó. De ha ez segít: Igen, keress magadnak egy pasit aki kedves,aranyos és nem fog átverni!
2011. júl. 30. 20:20
 2/9 Cyklon ***** válasza:
Elmész,bepiálsz,felszedsz valakit,beleszeretsz,járni kezdtek,összeházasodtok, és meghaltok :D Szerintem jó menetrend :D
2011. júl. 30. 20:23
 3/9 anonim válasza:
Elég ha ismerkedsz pasikkal és ne foglalkozz az exeddel . csak érezd jól magad és ha segít akkor igyál. Úgy könnyebben megy .
2011. júl. 30. 20:25
 4/9 anonim ***** válasza:
hívd el a legjobb fiú barátodat. és akkor ő majd tud rád vigyázni..
2011. júl. 30. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó jól mondja, pasival menj a buliba.
2011. júl. 30. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne pasizz be, és ne alkoholizálj, mert még olyat tennél, amit később bánni fogsz.

Csak viselkedj normálisan: ne bámuld őket, ne akarj beszélgetni az exeddel, és legyél mindenki mással nagyon kedves. Lássák rajtad azt, hogy nagyon jól érzed magad - erős színészi teljesítményt igényel, de megéri :)

És tényleg ne igyál, hidd el, annak ilyen szituban nem szokott jó vége lenni.

2011. júl. 30. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, úgy éld túl, hogy ne keverd magad életveszélyes helyzetekbe, és MINDIG VEGYÉL LEVEGŐT EZ NAGYON FONTOS!!!
2011. júl. 30. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne menj el a buliba
2011. júl. 30. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Svájcibicska, kötél, magnéziumgyújtó, víz. Ezekkel túléled.
2011. júl. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!