Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan kéne ezt megbeszélni anyuékkal? :O
Figyelt kérdés
Hali a pasimmal 9 hónapja vagyunk együtt ő 15 én 14. Az van,hogy anyuék nem engedik hogy együtt legyünk (alig tudunk találkozni:S)Az elején még titokba volt minden de aztán minden kiderült ( a barátom már 4-5* megverték miattam :S) . Júniúsban megengedték,hogy együtt legyünk .De aztán jött a ballagásom és volt egy nagy bulii és a pasim idejött részegen.. Azóta kisebírják álnii.:S . Ugye én még mi azóta is együtt vagyunk. Ők ezt tudják... végülis csak annyit h telefonon beszélünk.:S. Hogy legyek megint jóba velük.. ?? :O L/142009. aug. 23. 15:16
11/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok...
Igen én úgy csinálnám, hogy amikor otthon vannak a szüleid és nincs semmi program akkor áthívnám a barátom és leülnénk hogy anya, apa ezeket szeretném/szeretnénk veletek megbeszélni. Felnőttebb módon felvázolod azt hogy szeretitek egymást és nem akartok titokban találkozni mert nem szeretnéd a szülőket átverni (ez tuti jó pont), meg elmondod még a saját kis gondolataid a kapcsolatról, a barátod meg bocsánatot kér és megbánást mutat (legalábbis próbálja meg) a ballagáson történtek miatt. Hidd el ha ez így zajlik le akkor nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!