Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan kéne ezt megbeszélni anyuékkal? :O
Szia! Elsősorban szerintem a barátodnak bocsánatot kellene kérnie a szüleidtől a viselkedése miatt. Nem csoda hogy a szüleid ki vannak akadva a ballagásodon történtek miatt. Én a helyetekben leülnék a szülőkkel beszélgetni, és ha együtt akartok lenni és együtt vagytok boldogok akkor ezt el kell nekik mondani. Hisz jobb ha tudnak róla, és tudják mikor és hol vagy, mintsem titokban kelljen találkozni és ha lebuksz még rosszabb lesz. Kb. ennyit tudnék tanácsolni hirtelen.
2009. aug. 23. 15:22
2/11 A kérdező kommentje:
Szia énis gondoltam már erre,hogy megkéne beszélnünk a dolgokat anyuékkal. Csak attól félek ,hogy szegénykémet megverik:S. Végülis mit veszítehtek velee? És milesz ha utána már sehova se fognak engednii és csak roszabbra fordulnak a dolgok?:O
nekem is bökné a csőröm ha a 14 éves lányom pasizna.
2009. aug. 23. 15:34
a te szüleid verték meg? vagy az ő szülei?
2009. aug. 23. 15:40
Gondolj arra, hogy ha titokban találkozgattok meg mi egy más és lebuktok akkor mi lesz a következménye... mert szerintem sokkal rosszabb.
Természetesen ez attól is függ hogy milyen viszonyban vagy a szüleiddel. Nyilván érthető hogy féltik a 14 éves kislányukat. Ez midnen szülővel így van, és így is lesz esz hosszú évekig még. Az szerintem sokat rontott a helyzeten ami a ballagáson történt. Egy 15 éves fiúnak nem lételeme az hogy részeg legyen. Még felnőtt férfiaknál is csúnya... Ebből kifolyólag lehet, hogy a szüleid "jobbat szánnak neked". Remélem érted mire gondolok.
Ha úgy ültök le megbeszélni hogy normális stílusban és senkinek nincs épp rossz kedve akkor mindent meg lehet beszélni. És szerintem nincs azzal baj, ha egy 14 éves lánynak barátja van, ha az a kapcsolat normális is és nincs elsietve semmi. Első válaszoló voltam.
2009. aug. 23. 15:40
6/11 A kérdező kommentje:
Nem a szülök verték meg, hanem olyanok akiknek nem tetszett,hogy mii együtt vagyunk:S.
7/11 A kérdező kommentje:
Na ja milesz ha rájönnek? Ezen még nemis gondoloztam. De nem tudom,hogy hogyan is kezdjek belee? Vagy egyszerüen hívjam el a fiút nálunk vagy h? kérlek segíts 1.válaszoló
na ezt nem értem, miért kell valakit elverni azért,h veled van irigységből? qrwa annyukat az ilyen f@szoknak.
2009. aug. 23. 15:50
Hát nézd, a szüleid helyében én is ki lennék akadva, ha a lányom 15 (!) éves barátja részeg lenne. És még oda is jönne a lányom ballagásán. Szerintem beszélj velük őszintén, a barátodat pedig állítsd le: ne igyon ennyit, bakker.
28/N
2009. aug. 23. 15:55
figyi, sztem a szüleid nemfogják megverni a baréátodat, ha idejön, és bocsánatot kér. sztem ezlenne a legelső dolog, amit megkéne h tegyen. h bocsánatot kér. kérjen lehetőséget a bizonyyításra, h ő nemrossz ember, és szeret téged. kis idő múlva, ha minden jólmegy, megenyhülnek a szülők.
2009. aug. 23. 16:05
Kapcsolódó kérdések: