Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Pasik: Egy első randira ti milyen programot szoktatok megbeszélni?
Hello !
24 éves pasi vagyok. Az elmúlt 2 évben nem randiztam.
Ezért gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, hogy első randira milyen programot szoktatok megbeszélni?, milyenek voltak legutóbb?
Csajok a ti véleményetekre is kiváncsi vagyok, hogy mit szerettek.
Én azt gondolom egyébként, hogy első randinak sétálás, beszélgetés, és esetleg séta közben beülni valahova meginni valamit, vagy venni fagylaltot elég.
VAgy esetleg érdemes programot is szervezni?, hogy legyen egy közös élményetek?
Ez a közös program szerintem inkább már második, vagy későbbi randira kell. Pl.: állatkert, biliárdozás, bowlingozás...
Légyszives irjátok oda, hogy fiu/lány és milyen idősek vagytok.
köszi
Bàrhol jò ahol jòl èrzitek magatok
vidd el pidzzàzni vagy moziba utàna sèta ijenek
Egyetértek veled, kérdező. Első randin a beszélgetésen, egymás megismerésén legyen a hangsúly, programok ráérnek a következő randikra. Én még mozit sem szeretek első randira.
Bőven elég a beszélgetés, séta, mellette/ közben be lehet persze ülni valahová egy kávéra, sütire, de mindenképp beszélgetős program legyen. 23 L
Tegnap életemből először randiztam... sétáltunk, majd beültünk valahova és elvittem a hölgyet bowlingozni. Élvezte.
20/F
Párommal egy tök egyszerű volt az első randink, elmentünk sétálni, beültünk egy kávézóba, majd fagyi, utánna leültünk egy padra és ott folytattuk tovább a beszélgetést, ahol abbahagytuk. Szerintem az első randit nem kell túl cifrázni.
21/L
Köszi az eddigieket.
Most eszembejutott még egy kérdés.
Hogyan váltatok el az első randin? Én ott még nem csókolózom, de azért megkérdezzem, hogy puszit adhatok-e az arcára?, persze csak akkor, ha látom, hogy tetszett neki a randi.
Persze szerintem a pusziban nincs semmi különös és nyomulós. Én például első randira a hölgyet egy tóhoz vittem el sétálni és beszélgetni..a randi végén szájra puszikat kért, így váltunk el..a folytatás már egy bonyolult történet
22f
utolsó válaszoló:
Ezen 9 órás randi alatt ti hogyan szerveztétek meg a randitokat?
köszi
Ha jól sikerült randi volt, adj a lánynak két puszit (arcára) mindenképp.
Hogy csók legyen-e... emberfüggő. Én még a 3. randin sem szeretek csókolózni, mert egy ideig csak ismerkedésként kezelem a találkozásokat, amíg még nem dől el, akarok-e a másikkal tényleg párkapcsolatba lépni. Ha már tudom, hogy igen, a csók nálam csak utána következik.
Én már több mint egy éve vagyok együtt a barátommal, mivel az első randit megelőzte egy kis ismerkedés(msn) ezért nagyjából megismertük egymást. Első randin moziba mentünk, mivel kiderült, hogy mindketten nagyon szeretjük a filmeket. Szerintem azért lehet jó egy mozi, utána beszélgetés stb, mert biztos hogy lesz valami közös téma.de akármi jó, amit mindketten szerettek. Egy sétával biztos nem lehet mellélőni.:)
A csókkal kapcsolatban, nálam pár találkozás után esett meg, nem is tudom, nincs szabály, hogy lehet e első randin vagy ilyesmi, azért lehet érezni a másik félen, hogy "vevő" e rá vagy sem...szerintem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!