Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38-hetes (elsö babás) Csak én...

38-hetes (elsö babás) Csak én vagyok ilyen? Olyan rossz, hogy nincs kivel megbeszélni!

Figyelt kérdés
Nagyon várom már,hogy túl legyek a szülésen,de valahol nagyon tartok töle.Ugy érzem kis tapasztalatlan vagyok.Mi van ha sokáig tart majd,nagyon nem fogom birni,stb...kérdések játszodnak le bennem.A babám egészséges e lesz,szoval egy kicsit kivagyok bukva.Végülis bármelyik pillanatban érkezhet mostmár:)Volt egy nagyon jó barátnöm,de az az utobbi idöben rám se hederit!rossz!
2009. jún. 3. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Szegénykém...én is igen egyedül érzem magam. Mondjuk msn-en tudunk beszélgetni? Ha igen,írj privát üzit és felveszlek.

38hetes :)

2009. jún. 3. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez természetes,hogy félsz.Tudom feleslegesen mondom,hogy nyugi.Koncentrálj arra,hogy minden oké lesz,és megy a maga módján.Olyankor az idő másképp telik.Igen fájni fog,kellemetlen lesz,de megéri és amikor a kezedben tartod már a babád az egész nem érdekel.Hidd el nagy élmény lesz!!

Ez nálunk nőknél olyan mint a pasiknál a katonaság életünk végéig tudunk róla beszélni. ; )))

2009. jún. 3. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia

Énis nagyon félek:( Eddig minden rendben van de bennem is felmerülnek a kérdések hogy nem fogom birni egézsséges e lessz stb...Ráadásul még fiatal is vagyok...:) Ugyanigy nekem is volt/ van egy barátnőm de már nem foglalkozik velem sem:( Jó igaz éretségizik de máskor minfig felhivott.Kitartás!!!

2009. jún. 3. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!