38-hetes (elsö babás) Csak én vagyok ilyen? Olyan rossz, hogy nincs kivel megbeszélni!
Szegénykém...én is igen egyedül érzem magam. Mondjuk msn-en tudunk beszélgetni? Ha igen,írj privát üzit és felveszlek.
38hetes :)
Ez természetes,hogy félsz.Tudom feleslegesen mondom,hogy nyugi.Koncentrálj arra,hogy minden oké lesz,és megy a maga módján.Olyankor az idő másképp telik.Igen fájni fog,kellemetlen lesz,de megéri és amikor a kezedben tartod már a babád az egész nem érdekel.Hidd el nagy élmény lesz!!
Ez nálunk nőknél olyan mint a pasiknál a katonaság életünk végéig tudunk róla beszélni. ; )))
Szia
Énis nagyon félek:( Eddig minden rendben van de bennem is felmerülnek a kérdések hogy nem fogom birni egézsséges e lessz stb...Ráadásul még fiatal is vagyok...:) Ugyanigy nekem is volt/ van egy barátnőm de már nem foglalkozik velem sem:( Jó igaz éretségizik de máskor minfig felhivott.Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!