Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Pasik: Egy első randira ti milyen programot szoktatok megbeszélni?
Hello !
24 éves pasi vagyok. Az elmúlt 2 évben nem randiztam.
Ezért gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, hogy első randira milyen programot szoktatok megbeszélni?, milyenek voltak legutóbb?
Csajok a ti véleményetekre is kiváncsi vagyok, hogy mit szerettek.
Én azt gondolom egyébként, hogy első randinak sétálás, beszélgetés, és esetleg séta közben beülni valahova meginni valamit, vagy venni fagylaltot elég.
VAgy esetleg érdemes programot is szervezni?, hogy legyen egy közös élményetek?
Ez a közös program szerintem inkább már második, vagy későbbi randira kell. Pl.: állatkert, biliárdozás, bowlingozás...
Légyszives irjátok oda, hogy fiu/lány és milyen idősek vagytok.
köszi
Én még sosem randiztam...:(
Bár valószínű emiatt, de szinte bárhová mennék, ha egy nekem tetsző srác elhívna, de azért szerintem is a séta a legmegfelelőbb az első alkalomra.
20/L
20:10-es:
Te miért nem randiztál még?
20:41-es:
Te hova valósi vagy?
21:01-es:
Veszprém messze van. :(
Mozitól lefárad az agyam, és nem tudok a randi érdemi részére koncentrálni majd (beszélgetés).
Ráadásul nagyon gáznak tartom - hogy lehet olyan programot kitalálni, ahol egymás mellett ültök némán több (mint egy) órán át? Ezt sose értettem. (Ráadásul kb. 5 évente van egy film, amire nem sajnálnám beáldozni időm-pénzem-figyelmem.)
Mindig egy helyben ülősek voltak a randijaim, leszámítva a rock vagy metál kocerteket.
Engem a sétálgatás is kiakaszt :D Általában parkban a padra, vagy tó partjára, stb., ha városban találkoztunk. Nem bírok séta közben rendesen a másikra koncentrálni, ráadásul így nehéz flörtölni, használni a mimikám, a tekintetem, csókot kezdeményezni, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, nem látja a gesztusaim rendesen, és bármi megszakíthatja a beszélgetést menet közben, elveszteni a fonalat, stb. pedig nem olyan jó, mert azzal a lendület és a beleélés is elvész. Ráadásul ez megint olyan hangulatú, hogy jobb híján kezdjünk magunkkal valamit, nekem ez olyan esetlen és béna :S
Inkább ülök, ráfigyelek, és beszélgetek, nézem a szemeit, stb.
Városon kívül.
A másik, amit szeretek, az az aktív program, ami vagy vicces, vagy kihívás. De ezt nem tudom ajánlani másoknak, mert az én érdeklődésemből fakadnak a lehetőségek, másnak nem annyira testhezállóak szerintem, ha csak nem velem akar randizni az illető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!