Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiből lehet fenntartani egy nőt?
Ja értem már :)
Dehogy vagyok kitartott :) Az úgy nézne ki, hogy ő állja minden kiadásom. Kifejthetném hosszan, de minek. Oké, nem szállok be a lakás költségeibe, de az addig is ennyi volt, amíg nem laktam itt. És így megspórolom az albérletet. De minden másba igen, nyilván nem havi 20 ezer pl a kajapénzem.
Az utazásokkal és ajándékokkal meg az a nagyon egyszerű helyzet, hogy játszhatjuk azt, hogy csak oda megyünk, amit én is megengedhetek, akkor évi 6 helyett évi 2 alkalommal utazunk maximum. Esetleg ő utazna egyedül.
De ha magával akar vinni és ő gond nélkül kifizeti nekem, akkor miért ne tegye?
Mindegy, nem is értem, minek írom. Pontosan tudom, milyen egy kitartott nőnek, azt is tudom, hogy én nem vagyok az. De mindenki azt gondol, amit akar.
Am a 80%-os csaj azt csinál amit akar. Még ha kitartott lenne se lenne közöd hozzá, mivel nem a te pénzed költi.A fiúja el tudja dönteni, hogy mennyit költ el a párjára, és mire.
Nekem inkább ez a kérdező a szánalmas, aki kocsival, meg apuci kis pénzével felkínálja itt magát egy csajnak...
Nem kotekedni es trollkodni akarok, felre ne erts. Sot, azt is lesz@rom h te vagy a pasid mennyit kerestek, irigy sem vagyok. Nyilvan ha van idom ide irkalni, akkor nem kell az olcsobb asv vizet megvennem.. ;)
De nem ertem tovabbra sem.. Oke, allja a lakhatasod, mert gondolom te koltoztel oda hozza, allja a kajat, mert o vasarol be.. erre meg aztmondom h rendben is van, amennyiben o egy kesz egzisztenciaval rendelkezo ffi, te pedig diak vagy. De meg igy is erosen rezeg a lec. De az, h o allja az utazasodat, az mar sztem bicskanyitogato es balek dolog. En is eltem ugy egyutt a 2vel ezelotti csajommal, hogy o egyetemre jart en pedig dolgoztam es fizetni kellett lakast+rezsit+kocsit+kajat+egyebeket, de szombatonkent hostesskedett, hogy azert o is beszalljon neha a koltsegekbe. Nem azert mert elvartam, hanem mert sajat magaban volt annyi buszkeseg, hogy tegyen is be valamit a kapcsolatba a szemelyen kivul.
Az pedig, h a munkadhoz vesz neked egy laptopot, az vergaz. Ertem h aranyos meg jolesik, meg neked igy a kenyelmesebb, de ezek szerint dolgozol, van jovedelmed. Innentol kezdve az, hogy nem Te veszed meg magadnak azt ami csak es kizarolag neked kell, az irdatlan nagy kitartottsag. (Az megint mas kerdes, h a munkaltato h lehet h nem biztositja a munkavegzeshez szukseges eszkozoket.)
Es ahogy irod is, idosebb vagy, tehat osszegezve: Nem vagy diak, van munkad, megis a pasid fizeti a kiadasaid nagy reszet (lakas+kaja+laptop). Felenk ezt kitartottsagnak hivjak, akarhogy csurod-csavarod. A sajat fizetesed igy meg szinte ottmarad a szamladon. Ertem en h kurv@ jo es kenyelmes neked ez a szitu, amit TENYLEG nem irigylek es orulok neki h vannak rajtam kivul is minden szinten boldog emberek, csak ne allitsd azt h nem vagy kitartott, mert az vagy.
((Nagyonzarojelben teszem hozza: Nincs azzal sem bajom, aki kurv@, csak ne allitsa azt hogy nem az, hanem kitalal maganak vmi nyakatekert magyarazatot. Azzal sincs bajom, aki celebkent jart Dubajozni, azzal van bajom aki ezt letagadja es hulyenek nez mindenkit))
S ez lenne az egesz iromanyomnak a lenyege, ezert is mondtam h szanalmas. Nincs azzal baj ha ki vagy tartva, van ilyen. Csak ismerd el es ne probalj ideologiakat gyartani h miert nem vagy az. Mert fentebb leirtam h az vagy.
"szerintem egy nő nem egy kapcsolatban kb. a saját és a férfi testtömegének arányában be illene, hogy szálljon a költségvetésbe"
Nagyon jó! :-D :-D Fel is vetem a jelenlegi páromnak ... egy tízessel súlyosabb tőlem: Anyukám Te innentől többet dobsz be a közös kasszába, mert súlyosabb vagy!
Ha kiállítod a sarokra még ő keres neked pénzt!
Egyébként határ a csillagos ég!
tudod, elég volt elolvasni magát a kérdést.... HOGY LEHETSZ ILYEN BUNKÓ?!?! "Fenntartani egy nőt" nem kutyáról van szó.
Ne csodálkozz ha majd csak fizetett k*rvák ülnek melletted az 'öreg' BMW-dbe, mert amíg ilyen vagy, és eszedbe jutnak ilyen kérdések normális NŐT nem fogsz találni ;) ui: ha szeretsz valakit nem szabsz rá ki bármilyen "keretet". gazdálkodási tervet nem írtál még??!?! gyökér -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!