Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek heti egy találkozással lehet komoly kapcsolatot fenntartani? Bővebben lent.
De miért nem kerestek köztes megoldást?
Akkor néha aludhatna nálad és onnan menne melóba, aztán te nála.
Mi így oldottuk meg. Nincs lehetetlen, főleg ha egy városban vagytok.
Egyébként nem adtam választ: NEM lehet fenntartani, valaki félre fog lépni
2. voltam
23/N
Miért csak heti egyszer tudtok találkozni?Nem tudtok este átmenni egymáshoz? Heti egy kapcsolat szexkapcsolat szerintem,bár ha ti már együtt vagytok 2éve,akkor nyílván nem az :)
Volt egy komoly kapcsolatom,aminek az utolsó hónapjaiban csak heti egy tali volt,meg is lett az eredménye.Én mindig úgy gondoltam, hogy ha csak félóra vagy 5perc,de annyinak kell lenni személyesen...legalább egy puszira v mittudomén :/
Hát nemtudom,kicsit megijesztenek ezek a válaszok,de én nagyon reménykedem,hogy az ilyesmi működhet. 4hónapja van barátnőm,60km van közöttünk,ezért csak hétvégente tudunk találkozni. Akkor az úgy van,hogy 1egész napot együttvagyunk,néha ottalszunk a másiknál,és másnap megyünk haza. Most itt a nyári szünet,sok közös program,jöhet majd sűrűbben,remélem működni fog. 18éves vagyok,jövőre egyetemre megyek,akkor már sokkal könnyebb lesz minden,mert 1városban fogunk majd tanulni,vagyis,hát ő 1évvel fiatalabb,de ő is ott fog tanulni,akár együtt is lakhatunk majd. Tudjuk,hogy csak addig kell kibirnunk,aztán már jön a szépélet :))
Nemigaz,hogy nektek ez igy örökké fog tartani,ki fogjátok birni meglásd aztán majd jön valami jó köztes megoldás és boldogok lesztek. Sok sikert.
18F
Nah végre 1 pozitiv komment,én sem fogom feladni,az biztos. Sok boldogságot nektek :))
a 18éves fiú :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!