Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ebből komoly kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
Gólyatáborban (szeptemberben) megismertem egy fiút és össze is jöttünk. Nagyon rendes srácnak gondoltam, el is voltunk egymással és megszerettem. Nem nagyon keresett, fb-on beszélgettünk, de 1 héten egyszer találkoztunk, ő mindig a haverjaival volt. Novemberben megkérdeztem tőle, hogy meg tudna-e változni? Azt mondta: nem tudja. Akkor szakítottam vele. Most májusban viszont megkeresett, egyre többet beszélgettünk. Egy szórakozóhelyen találkoztunk és kettesben voltunk végig, jól éreztem magam vele. Elhívott randira, újra összejöttünk. De most jön a nyár ő az ország másik végében lakik és ő nagyon független, nem tudom ennek lesz-e értelme! Főleg miután szakítottunk, ő összejött a volt barátnőjével, a nagy szerelmével, akivel engem meg is csalt. Most is megtenné ezt? Megéri belemenni megint?
2012. máj. 19. 15:11
 1/3 Carlsokolbász ***** válasza:
100%
Dehogy tenné meg! Most is azt a csajt döngeti! Ha van egy csöpp eszed akkor hagyod a büdös 3,1415csába!
2012. máj. 19. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a srácot felejtsd el. Megcsalt, nem törődött veled, mi kell még ezen kívül ahhoz, hogy kiábrándulj?
2012. máj. 19. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
a távkapcsolat nem működik...pláne , ha már egyszer 6 vagy többször félre is lépett.://
2012. máj. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!