Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiből lehet fenntartani egy nőt?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, kevés a tapasztalatom a nőkkel, most viszont kéne egy jó (17 és 20 év között jellemzően). Kb. évi 500 ezret tudok rászánni csak magára a nőre (ajándékok, kaja, bulizás), van egy BMW-m (ilyen: [link] sok szabadidőm van, szeretek diszkóba járni, viszont nem túl jó a dumám. Szerintetek az említett keret elég lenne?2012. dec. 18. 02:51
1/31 anonim válasza:
Most ezt azért írtad ki, hogy hátha kapsz privátba pár üzenetet, néhány pénzéhes sunától, akik szívesen beülnének mellléd a BMW-d be és járnának veled diszkózni?
2/31 A kérdező kommentje:
Nem, csak egy ilyen jótanuló, jólnevelt, de elkényeztett kislány kéne, azokat szeretem. De lehet, hogy a BMW-m már túl öreg, az lesz a baj.
2012. dec. 18. 03:00
3/31 anonim válasza:
tudod te mi itt a baj. vegyél egy új m4-es bömöst lehetőleg minél nagyobb magnézium felnivel full extrával bőr belsővel peres gumikkal. ha ilyened van senkit nem fog érdekelni hogy még mit akarsz neki venni...
4/31 A kérdező kommentje:
M4-es nincs is, legfeljebb Z4 M. Amúgy az enyém fasza (érts: kellően csajozós) lenne nagyobb felnikkel, nagy hifivel, hangos sportkipuffal. Egyébként barátaim, ismerőseim már így, gyári állapotában is nagyra értékelik a szép, jó állapotú vasat. Sajnálnám is átalakítani a csitrik miatt, eladni nem akarom, mert félek, hogy rossz kezekbe kerül más tulajdonosnál. Szóval kakában vagyok az autómmal.
2012. dec. 18. 03:13
5/31 anonim válasza:
Sajnos a te célcsoportodnak is szüksége van a jó dumára. Úgyhogy hiába kompenzálnál évi fél millióval, belépőként mindjárt odaadhatnád (használatra állandóba!) a mostani autódat a csajnak, magadnak meg vehetnél valami normálisat.
6/31 anonim válasza:
7/31 anonim válasza:
Ez az M4es nemkicsit basz oda :D
9/31 anonim válasza:
Te lúzer vagy, előbb egy személyiségfejlesztés kellene... De nem bantalak, én is lúzer voltam 19 évesen. A kocsi meg semmit nem jelent, nekem is van jó ideje mar.
10/31 anonim válasza:
Minek nézel minket, kutyának? :D
De ha így, akkor írok neked választ, jó? ;)
Így néznek ki a havi költségeim, válaszd ki, hogy mit akarsz belőle finanszírozni :D
lakbér + rezsi 45.000 Ft
telefonszámla 3.000 Ft
kaja kb. 25.000 Ft
cigi kb. 10.000 Ft
szórakozás kb. 20.000 Ft
szolárium (csak télen) kb. 1500 Ft
fodrász (kéthavonta) kb. 5000 Ft
Ezen felül kérek új telefont, minden hónapban legalább 4-5 új ruhadarabot, havi kétszer minimum étterem, nyáron két hét egzotikus tengerpart, télen egy hét síelés. Ezeket már számold ki magad. Nehogy már én csináljak mindent :D S*ggfej :D
Ja, de én kiestem a korcsoportból, már 24 vagyok sajna, pedig milyen jó is lenne a te kirakatmacádnak lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!