Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiből lehet fenntartani egy nőt?
Szerintem parkold le a kocsit egy eldugott utcában, vágj zsebre egy ötezrest, menj el egy kulturált pub-ba vagy egyetemi művészklubba és ha a személyiségeddel és a dumáddal képes vagy összejönni egy értelmes lánnyal, akkor szerzel majd tapasztalatot a nőkkel. Egy megvásárolt darab hússal (már bocs a nőktől!) nem sokra fogsz menni ...
Egyébként meg a kérdésre válaszolva, nincs összeghatár, ha állandó nőd van, az az összes pénzed el tudja költeni :-P :-D
szerintem vegyel magadnak ukrajnabol egy csajt az interneten. csak vigyazz a helyi cosa nostraval :D
varj, en mar uj eletet kezdtem, eladom a volt telefonomat, tele van kb ilyen csajok szamaval, nem mindegyik nagy durranas az agyban, de vannak koztuk igen jo nok is, az arban megegyezhetunk
egy jo tanacs: legyen jo kerod vagy hazad, azzal konyebben megy, lehetoleg valami dulo/domb reszen a varosnak es vidd a csajaidat gyakran magaddal szorakozni, en annakidejen napi szinten vittem etterembe, hetente aquaparkba, kocsikazni a mecsekbe stb ...
Hát ne haragudj, de évi 500k az nagyon kevés. Most végiggondoltam, hogy a barátom kb mennyit költ rám úgy, hogy egyébként nem a pénzéért vagyok vele, és az is bőven megüti ezt a szintet, sőt! Rendszeres kiadásként állja a lakhatásom (havi 25), a szüleimhez való utazásom (havi 20), a kajám (havi 20) - csak ezek az alap kiadások közel évi 800 ezret emésztenek fel. Jó, mondjuk a szüleimhez elvisz, szóval azt az összeget megfelezhetjük, bár magától eszébe nem jutna odamenni...
És ezen felül vannak még az egyebek, ő ilyen régimódi, szóval ha bárhova megyünk, színházba vagy koktélozni vagy akármi, akkor mindent ő áll, ami nem tudom, mekkora költség, plusz legalább negyedévente elmegyünk egy rövidebb utazásra, pl. Bécs, Debrecen, Arad vagy Prága, annak a költségébe sem szoktam beleszállni. Évi két hosszabb utazásra megyünk (nyaralni és telelni), ott én fizetem a saját költségeim, bár nyilván ha beülünk valahová, akkor ott is meghív.
Ja és persze ajándékok. A sok kis apróság mellett, amiket egymásnak szoktunk adni vagy megtenni, ha nagyobb dologra van szükségem, pl. most épp új laptopra a munkámhoz, azt is problémázás nélkül megveszi nekem. Mert tudja, hogy szeretném :)
Most így végiggondolva bőven milliós tétel, amit rám költ egy évben. Mindezt úgy, hogy nem a pénzéért vagyok vele! Oké, én is költök rá, bár közel sem ennyit, nyilván ha valakivel a pénzéért lennék együtt, arra nem vagy nem nagyon költenék.
A lényeg, hogy innen végiggondolva ha valaha is arra vetemednék, hogy a pénzéért legyek egy pasival, az egészen biztos, hogy nem elégednék meg évi félmillával. Alaphangon havi 100 ezret adjon, az alatt egyszerűen nem éri meg.
Viszont én is idősebb vagyok, plusz olyan szerencsés helyzetben, hogy a szerelmem gavallér, és elég jól is keres. Egy tinilánynak valószínűbb, hogy elég az évi 500k.
De a dumád azért próbáld meg fejleszteni mellé.
15/16 Időpont ma 11:06
Szanalom.
Mi a szánalom ebben? Elmondtam, hogy szerintem miért nem elég évi 500k ahhoz, hogy egy csaj pusztán a pénzért a kérdezővel legyen.
Ja tudom, nem írtam oda, hogy egy ismerősöm ismerősével történt.
Most komolyan, ott tartunk, hogy szánalom, ha valaki jól merészel keresni? Ha valaki költ arra, akit szeret? Vagy mégis mi a probléma?
Oké, azt elismerem, hogy fura és szokatlan így számszerűsíteni egy kapcsolatot. DE a kérdezőnél ezzel tudtam alátámasztani az állításom.
Havi 60 ezerből már minden hétvégén pjicsánbaszhatsz egy prostituáltat, és nem valószínű,hogy húzni fogja a száját,nem lesznek annyira elvárásai.
Szerintem többre mész vele mint egy csak a kocsidért szerető lehúzós némberrel, ráadásul az csak egy darab, bámulhatod mindennap a gagyás fejét mellé, meg kerülgetheted. Utána meg ha rádszokik ,mert finom az "állítólagos" jó élet melletted, akkor utána elég nehéz eltakarítani a kis szarost.
Egy normális aranyos barátnő meg le fogja szarni a te anyagi javaidat, meg a vasparipádat, ha nincs hozzá elég faszméretetd, karizomméreted illetve kifinomult megnyerő szémlyiséged, akkor beáshatod magad a föld alá úgyis a normálisabbjánál.
ma 13:39
Az a szanalom, h kitartott vagy es meg buszke is vagy ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!