Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal. 5 külföldön él a szüleivel. Csak 3 hetente tudunk találkozni, akkor jönnek haza. Én majd 1-2 hónap múlva költözöm ki hozzá. Most fog hazajönni,hogy végre együtt legyünk, mert 1 hónapja nem láttuk egymást. mégis elmegy a haverjaival bulizni rögtön másnap, mikor hazaérkezik( én másnap dolgozom, ezért nem tartok velük). És nem érti meg hogy fáj hogy 1 hónapja nem látott mégis elmegy a haverjaival bulizni, és nem velem tölti az estéjét. Összevesztünk. Ő szerinte túl reagálom. Valóban így lenne? 20 éves lány vagyok.,ő 22 éves fiú.2012. dec. 16. 15:51
1/3 anonim válasza:
Igen, csöppet túlreagálod.
Az embernek a barátai is fontosak. Ezt meg kéne értened.
Te is hasonlóképp tennél az ő helyébe. Neked is fontosak a barátnőid nem?
2/3 anonim válasza:
Kiköltözöl hozzá,tehát szeretné,hogy együtt tudjatok lenni!
A párkapcsolat mellett vannak barátai is,akik viszont nem fognak kiköltözni vele!
Megválaszoltam a kérdésedet?
3/3 anonim válasza:
Igen túl reagálod. Hagyni kell,hogy a barátaival is töltsön időt, sőt nem is értem, hogy te mért tartanál velük ha nem dolgoznál. Igenis szüksége van egy pasinak a szabadságra és a barátokra. Különben meg egy jó kis női taktika tanuld meg... Ha engeded neki,hogy mennyen bulizni első pár alkalom lesz újdonság utána pedig már nem is fogja érdekelni. Tudod amit tiltanak az érdekesebb mindig mint amit szabad...:) 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!