Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Szombat este elmentunk a baratommal meg a barati korevel egy kocsmaba.en rosszul lettem kohogtem meg fajt a fejem enyhen szedultem ok meg ittak alkoholt es alig figyeltek ram csak mondtak h latszik rajtam h kicsit rosszul vagyok.en mondtam hazamegyek de meg 3oraval elotte mondtam a baratomnak h majd kiserjen haza majd mert mar fel12volt.d o kijott egy polob h elkoszonjon..nem mondtam semmit siettem haza akkor egyedul..hzaertem es elbibiskoltam mikor felkeltem hajnal volt es lattam h nm is keresett..majd mikor felhivtam azt mondta reszegen h mnnek hazafele majd mikor kerdezoskodtem hazudott h ide mnnek meg oda meg egyik haverja hazament stb majd kiderult h mashova mentek meg ott van mindenki...a lenyeg h hazudott..meg h eszembe se voltam h felhivjon v irjon smst h hazaertem e...mi mar 3eve egyutt vagyunk es en mindig figyelmes vagyok vele d neki mar nm ez az elso h egyedul engedett haza es nm keresett pedig akkor hosszu utat kellett megtennem.en veszekedtem vele h miert nm keresett vagyis csak sirtam mert ezt nm gondoltam volna azt se h nm kiser haza.ilyen egy normalis ferfi?szerintem nem!es aztan elkezdett kifogasokat keresni meg csunyan beszelt meg neki normalis h nm keresett stb...elegem van.19L
2012. dec. 4. 06:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van!!! Engem mindig hazakísértek a haverjaim IS, nemhogy a párom...

A pasid bunkó, főleg, hogy hazudik is és nem ez az első.

2012. dec. 4. 07:07
 2/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem normális.Az az első,hogy ha együtt vagytok,hogy mind a kettő aggódik a másikért.

Őt ezek szerint nem nagyon érdekled,mert a haverokkal jobban érezte magát, ráadásul hazudott is.

Azért én nem sza*om le a másikat,hogy ha hazaért hazaért,ha nem nem.

Igazad van. Beszélj vele,ha nem érti,akkor nem vagy fontos neki.Ha korodbeli fiúval jársz,akkor a legtöbbjük sajnos ilyen, inkább vagánykodik a haverjai előtt,mert az sokkal menőbb neki.

2012. dec. 4. 07:12
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát igen!

Sokkal jobb egy idősebb pasi, aki felelősségteljes is, nem csak a haverok, meg a kocsma...

2012. dec. 4. 07:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi valaszokat!az a helyzet h o 23eves..tehat gondolkodhatna mar maskeppen is.szornyu erzes volt egyedul hazamenni es a legrosszabb az volt h nem keresett utanna.nagyon szeretem ot de ugy erzem h nem szabadna vele maradnom tovabb mert ez nem normalis.amit lemuvelt a telefonban is este ott kiabalt meg csunyan beszelt meg a kifogasaival jott amik nevetsegesek voltak..persze aztan azt is kitalalta h nm hazudott csak rosszul ertettem amit mondott...az a baj h nm fogja meerteni ha beszelek vele v max azt mondj majd h jo legkozelebb nem de sajnos.tudom h ez lesz maskor is..
2012. dec. 4. 07:22
 5/14 anonim ***** válasza:

"en mindig figyelmes vagyok vele d neki mar nm ez az elso h egyedul engedett haza"

Akkor hát mit vártál? Sosem fogom megérteni ezt a mártír-típust. Most is mit csináltál, milyen következménye lett annak, hogy magadra hagyott, veszélybe sodort? Sírtál! Erre ő mit reagált? Káromkodott!... Problémamegoldás? Semmi, mindketten dühösek vagytok, te jogosan, ő a te "hisztid" miatt, és mit gondolsz, legközelebb mi fog történni? Kitaláltad, ugyanúgy ott hagy majd a bajban, mert te össz-vissz ennyivel "szankcionálod" az ő tahóságát, hogy sírdogálsz kicsit. Jó ez így? Változtass, szabj határokat, de aztán legyél következetes és ne tűrd el a sorozatos megaláztatásokat "mert szeretem"...

2012. dec. 4. 07:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Mivel tudnám szankcionálni? Adjak ultimátumot? Szerintem nem nagyon fogja erdekelni majd bologat h jojo de akkor is ugyanezt fogja csinalni legkozelebb is szerintem.
2012. dec. 4. 07:29
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát ha ennyire tudod, akkor dobd ki. Ha nála semmit nem ér a kommunikáció, akkor később se fog, te meg szenvedni fogsz mellette.

Nem igaz, hogy még ő mérges...

2012. dec. 4. 07:34
 8/14 anonim ***** válasza:
Nézd, ami a lényeg: ha te nem változtadsz ezen a beleegyező, mindent eltűrő viselkedéseden, akkor a másik fél továbbra is agresszív, lekezelő marad. Az már a te döntésed, hogy bennemaradsz-e egy ilyen kapcsolatban.
2012. dec. 4. 07:37
 9/14 A kérdező kommentje:
De mit tudnek ez ellen tenni h ne legyen ilyen?mivel birhatnam ra?mit tegyek v mondjak neki?
2012. dec. 4. 08:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Alapszabály az, hogyha együtt megyünk vhova,akkor hazafele is együtt megyünk.

De ha piás volt az embered, akkor talán nem kéne ennyire ezen kiakadnod. Pláne, hogy már volt ilyen. A piás paliknak nem azt kell mondani, hogy "Majd légyszi kísérj haza." Hanem azt, hogy "Kísérj haza most."

Nem kell várni órákat, ha rosszul vagy akkor rosszul vagy és go home.

Mennyi ital gurulhatott még le a torkukon azalatt a 3 óra alatt?

Megértelek teljesen. De gondold át picit te is a helyzetet.

Nagymamám mondta nekem egyszer, hogy mindig legyen nálam algopirin és annyi pénz, hogy bárhonnan haza tudjak menni taxival.

2012. dec. 4. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!