Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Szombat este elmentunk a baratommal meg a barati korevel egy kocsmaba.en rosszul lettem kohogtem meg fajt a fejem enyhen szedultem ok meg ittak alkoholt es alig figyeltek ram csak mondtak h latszik rajtam h kicsit rosszul vagyok.en mondtam hazamegyek de meg 3oraval elotte mondtam a baratomnak h majd kiserjen haza majd mert mar fel12volt.d o kijott egy polob h elkoszonjon..nem mondtam semmit siettem haza akkor egyedul..hzaertem es elbibiskoltam mikor felkeltem hajnal volt es lattam h nm is keresett..majd mikor felhivtam azt mondta reszegen h mnnek hazafele majd mikor kerdezoskodtem hazudott h ide mnnek meg oda meg egyik haverja hazament stb majd kiderult h mashova mentek meg ott van mindenki...a lenyeg h hazudott..meg h eszembe se voltam h felhivjon v irjon smst h hazaertem e...mi mar 3eve egyutt vagyunk es en mindig figyelmes vagyok vele d neki mar nm ez az elso h egyedul engedett haza es nm keresett pedig akkor hosszu utat kellett megtennem.en veszekedtem vele h miert nm keresett vagyis csak sirtam mert ezt nm gondoltam volna azt se h nm kiser haza.ilyen egy normalis ferfi?szerintem nem!es aztan elkezdett kifogasokat keresni meg csunyan beszelt meg neki normalis h nm keresett stb...elegem van.19L2012. dec. 4. 06:59
11/14 anonim válasza:
Hát egyszeri esetnek megbocsátható hanjól volt antársaság ivott, elfelejtett szóln de ha már e többszörimalako az kicsit durva legalább facebookon küldene üzenetet... Én már akkor üzenek a barátomnak ha elmegy tőlünk kocsiba hogy minden rednben remélem épségben hazaért stb...
12/14 anonim válasza:
Először is...betegen nem szabadott volna elmenned sehova.Nemhogy kocsmába,ahol a párod piázgat a haverjaival.
Sajnos átérzem a helyzeted,mert engem sem kísért haza SOHA senki...
19 éves vagy még,kívánom hogy találj egy felelősségteljesebb higgadtabb férfit magad mellé és ne pazarolj el több évet a mostanira.
14/14 anonim válasza:
Az a baj,hogy még a 23 éves is gyerek,kevés a komoly fiú ebben a korban.
Sztem az hogy érett pasi az kb. 25-26 fölött van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!