Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm más fickó előtt öltözködik szerintetek túl reagálom?
Az a természetes hogy ezen kiakadtál. Megértelek, mert sok kétség maradt benned. Mia fr***rt jó brahi más idegen fiúval együtt öltözni? Én sem értem teljesen.
Hacsak nem meleg a srác, és "jóbarátnő" zónában van, akkor jobban teszed ha előveszed valahogy a csajt ebben az ügyben.
Oké, ha nem is történt megcsalás, attól még hagyott egy megválaszolatlan kérdést.
Ha van minek a rovására menni, előbb utóbb kiderül.
Szóval kérdezd csak meg, hogy őszintén mondja el, mire volt ez jó, mert te csalódtál benne.
Ad valami választ majd valószínűleg, aztán szólítsd fel, hogy többet ne forduljon elő.
Innentől kezdve az ő lelkiismeretére lesz bízva a dolog.
Szerintem meg túlreagálltad.
Én is együtt öltözöm a pasikkal a melóhelyemen. Amikor a lányok mennek, nem férek már be, lekésni meg nem akarom a buszt.
Nem megcsalt. Ha a barátnőivel menne el a srtandra nélküled, ott felveheti a bikinit? Mert az öltözőben a pasik semmivel sem látnak többet.
Ugyan kérlek! BÍZZÁL BENNE!!!
23L
5. nem lenne kedved egyszer énelőttem is átöltözni? :D
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!