Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tul reagalom? Hat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tul reagalom? Hat mar nincs idegem az ilyesmihez.

Figyelt kérdés
3 honapja jarok a baratommal.Jol megvoltunk, de mostanaba nem tudom milyen baja van.Ugy erzem, hogy nem mindig figyel ram elegge, ha megkerem hogy msn-ezzen meg egy kicsit, minden masodik irasa, mingyart mennem kell.5 perceket varok a valaszara, s ha lelepek akor meg "mert leptel le"Lehet hogy tul reagalom, demar van eleg csaladi problemam is, s ez meg a hab a tortan.Ugyanakkor, erzem, hogy szeret...de ez nekem is szar!Mit tehetek?Lepjek le amikor latom, hogy nem ir vissza, hogy vegye erszre magat?Es nem azert nem ir vissza mert valamit dolgozik,hanem azert mert jatszik a facen.
2012. dec. 8. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Sztem legyél következetes és radikális, ilyen esetben.

Írd meg neki, így nincs értelme a kapcsolatnak. Ha ebben és ebben tud változtatni, jelentkezzen, kapni fog még egy esélyt. Ennyi.

Lelépsz, és nem írsz rá. Ha ő majd rád ír, hogy nyitott a probl.megoldásra, akkor megoldjátok, ha van rá készsége. Más esetben ennyi volt a kapcsolat.

2012. dec. 8. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Jöjj rá végre, hogy a szerelem nem egyenlő azzal, hogy egymáson lógunk állandóan és ürességekről fecsegünk számítógépen át. Találkozzatok, randizzatok, akkor lehet beszélgetni, meg elvárni, hogy a másik csak rád figyeljen, de aztán cuppanj le róla és hagyd élni. Teljesen abszurd elvárás az, hogy amikor te ráérsz akkor neki is rá kell érnie és visszapötyögni egy percen belül valamit, mert különben duzzogsz. (És ha játszik? Akkor mi van?)
2012. dec. 8. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Az első az meg baromságkat ír, érzelmileg zsarolni max ideig-óráig lehet, aztán te esel pofára.
2012. dec. 8. 11:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Annyira nem szeretnem, hogy vege legyen a kapcsolatnak a faces jatekok miatt.Alig tudunk talalkozni, alig tudunk beszelni, s megis ilyenekkel tolti az idot, s megcsak be sem vallja, hogy tenyleg facezett...azt hiszi nem latom.De kovetkezoleg, kuldok neki egy jatek felkerest, hogy ne nezzen suttyonak,
2012. dec. 8. 11:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, elfogadom, hogy en kell valtozzak..rendben, eddig azert nem tettem meg, mert azt hittem, hogy az a jo ha onnmagam vagyok, es ezt o is tudja.
2012. dec. 8. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as, nem feltétlen baromság, amit írtam, hanem egy lehetséges verzió a kérdező leendő hozzáállására!

Érzelmi zsarolásra meg végképp nem utaltam, félreértettél!

Lehet h az én verzióm fog neki működni, lehet h nem.

Az is lehet h nem értem pontosan a szitut, hiszen itt a fórumon a kérdezőknek nincs feltétlenül kellő lehetőségük egészen pontosan kifejteniük a körülményeket!

Kedves kérdező, szerintem meg teljesen rendben ,hogy önmagad adod! Sőt, fontosnak tartom!

Gondold át, tedd mérlegre, mi fér bele neked a másik embertől és honnantól már nem. És dönts, ezt figyelembe véve is. Arra gondolok, sok esetben nem jó húzni-halogatni a megoldást, hanem lépni kell. Persze előbb gondolkodni, így értem.

2012. dec. 8. 21:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen enis igy gondolom.:)
2012. dec. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!