Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tul reagalom? Hat mar nincs idegem az ilyesmihez.
Sztem legyél következetes és radikális, ilyen esetben.
Írd meg neki, így nincs értelme a kapcsolatnak. Ha ebben és ebben tud változtatni, jelentkezzen, kapni fog még egy esélyt. Ennyi.
Lelépsz, és nem írsz rá. Ha ő majd rád ír, hogy nyitott a probl.megoldásra, akkor megoldjátok, ha van rá készsége. Más esetben ennyi volt a kapcsolat.
Kedves 3-as, nem feltétlen baromság, amit írtam, hanem egy lehetséges verzió a kérdező leendő hozzáállására!
Érzelmi zsarolásra meg végképp nem utaltam, félreértettél!
Lehet h az én verzióm fog neki működni, lehet h nem.
Az is lehet h nem értem pontosan a szitut, hiszen itt a fórumon a kérdezőknek nincs feltétlenül kellő lehetőségük egészen pontosan kifejteniük a körülményeket!
Gondold át, tedd mérlegre, mi fér bele neked a másik embertől és honnantól már nem. És dönts, ezt figyelembe véve is. Arra gondolok, sok esetben nem jó húzni-halogatni a megoldást, hanem lépni kell. Persze előbb gondolkodni, így értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!