Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről, más is gondolkodik így?
Szóval vannak,akik elítélik a kövér,vagy csúnya embereket,a legjobb barátom,aki azért tényleg elég jóképű azt mondta,hogy neki a kövér emberek nem tetszenek,nem is tudná velük elképzelni a szexet.
Viszont megismerkedett egy lánnyal,akin tényleg van felesleg,mutatott képet is,azt mondta,hogy randizgattak,és egyszerűen észrevette hogy nagyon rendes lány,és passzol is hozzá.
Én elgondolkodtam,egymagamban,és arra jutottam,hogy én örülök az ő boldogságának,és inkább azoktól kapok hányingert,akik csupán a külső alapján ítélkeznek,és az embert meg sem akarják ismerni.
Vicces, hogy kiemelted azt a mondatomat. Ahogy beleírtam szerintem, vagyis a saját véleményem. 20 évesen sok mindent gondolhatok tévesen, amit tapasztalatlanságból vagy másból fakadhat.
Az emberi természetben sokkal több rossz van, mint a bunkóság. Egyébként az előítéletet elítélem, legyen az külsőre, hova tartozásra, származásra, stb.re vonatkozó.
Sajnos attól még, hogy elítéljük azokat, amiket rossznak vélünk, nem fognak eltűnni a világról. Ezért ezek ellen talán egyetlen egy dolgot lehet tenni, hogy mi nem éltetjük és megszóljuk azokat, akik az teszik.
Bár ahogy a mondás tartja, a "vér nem válik vízzé".
Szerintem sokan gondolkodnak így és én sem szeretem az előítéleteket.
Szerintem szemét dolog olyasmi miatt kigúnyolni valakit,amiről nem tehet.Szerintem a belső az ami hosszútávon számít és valaki előttem már ki is fejtette,hogy miért.
Velem például előfordult már párszor,hogy olyan lány tetszett aki egyáltalán nem volt a zsánerem.
A másik pedig az,hogy az ember soha nem tudhatja,hogy milyen csomagolásban talál rá az igazira.
"az ember soha nem tudhatja,hogy milyen csomagolásban talál rá az igazira."
Igen,mert egy ideig szerintem mindenki a jobbik énjét mutatja a párjának,lakva lehet kiismerni a legjobban egy embert!
Lehet hogy a csajnak megtetszik a pasi,jóképű,aztán meg egy idő után veri,csalja....egy normális,hétköznapi srác,meg lehet sosem emelne rá kezet.
Nekem egyszer egy lány azt mondta,mikor megkérdeztem,hogy miért van együtt a kissé csúnyácska barátjával,azt mondta hogy ő szép,a párját sok nő elutasította,csúnyábbak is mint ő,és tudja hogy ezzel a párja is tisztában van,illetve azzal is,hogy megcsalni sem érdemes,mert sokat veszthet....de persze az érzelmek is megvannak,ezt is hozzátette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!