Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem egy szemétláda? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem egy szemétláda? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A barátom chat-en szakított velem... :'(

Vélemények?

2012. dec. 6. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
örülj, hogy szakított veled, legalább többet nem kell találkoznod egy ennyire szánalmas taggal. half@szú...jó, hogy nem egy hirdetést adott fel az újságban...
2012. dec. 6. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
A véleményem? Neki ennyit jelentett ez a kapcsolat.
2012. dec. 6. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:

A kérdés az hogy amikor jártatok mennyit lógtatok együtt a chat-en?? Mert ha ott is zajlott az élet akkor miért csodálkozol hogy ott is szakít veled??

Voltaképpen ilyen lehetett az egész kapcsolat.

2012. dec. 6. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
13%

az enyém meg msn-en

vélemény? azóta mindig én dobtam minden pasimat és mind chaten, nehogy mégegyszer így járjak

2012. dec. 6. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem szemétláda. Jól tette. Hogy miért? Mert ezzel sikerült neki elérnie azt, hogy meggyűlöld. A gyülölet az egy igazán hálás, csodálatos dolog, eszköz amikor el szertnénk érzelmileg felejteni valakit. Ha el kell! de nincs rá okod, továbbra is vágysz rá, imádod, akkor egyszerüen nehéz kiábrándulnod, de tudod ,hogy nem lehet már a tied többé. Dem égis vágysz rá. HA meg gyorsan ,egyszerüen megygűlölted, akkor sokkal könnyebb feldolgoznod azt a tényt, hogy állatira nem volt már szükség rád, nem kellettél neki egyáltalán. Így te hála a gyülöletnek, amit érzel, gyorsabban el tudod feledni, és mindenki jól jár! Te pedig máris nekiláthatsz a következő virslinek!
2012. dec. 6. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Mosolyogj! Mutasd meg a köcsögnek, hogy nélküle még boldogabb az életed! És légy vele nagyon kedves. Vicces lesz ám a megdöbbent arcát látni. :)

De semmi esetre se fogadd vissza.

2012. dec. 6. 23:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha én szakítanék egy nővel ílyen módon, magasról leszarnám azt is hogy mit mosolyog állarcból, vagy mit bőgeti sajnáltatja magát. Vége, a legegyszerűbb módon dúrt le a pecsába, inkább ne csinálj hülyét magadból, szépen csendben éld bele magad inkább.
2012. dec. 7. 00:03
 8/10 anonim ***** válasza:
az én barátnőm meg msnen szakított velem, és akkor most mi van? az élet megy tovább
2012. dec. 7. 00:26
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ha én szakítanék egy nővel ílyen módon, magasról leszarnám azt is hogy mit mosolyog állarcból, vagy mit bőgeti sajnáltatja magát."

Annyira szeretem, mikor baromi bölcsnek és okosnak hiszitek magatokat! :D

2012. dec. 7. 00:39
 10/10 anonim ***** válasza:

4-es totál úgy csinált ahogy én, 5-ösnek meg igaza van.

csak sajnos ha nagyon szerelmes az ember nem mindig tudja meggyűlölni a másikat.

ha igazán, örökre ki akarod kerülni a chates szakítást, csináld azt amit én mostanában:

kitöröltem az msn-et, letöröltem magam facebook-ról és mindenkinek a vezetékes telószámomat adom meg.

így Rákényszerítem az esetleges pasit, hogy csak élőben tudjon beszélni velem.

eredmény: nem fúj le találkozót félórával előtte hanem szépen felelősséget vállal és eljön, nem tud velem szakítani csak szóban, ha nagyon gyáva akkor is kénytelen felvenni a telefont, ha meg barát által teszi én úgyis megkeresem és jól megtökölöm

és az, hogy célorientálttá nevelem.

vagyis egy együtt töltött percünkben sem unatkozik azért mert mindent leírt már neten, hanem tartalmasabb ezáltal a kapcsolat, rám koncentrál, nem írogat még 5 embernek mert Megbecsüli a közös délutánt.

2013. jan. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!