Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/L és 33/F, mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Nagyon gáz? Teljesen belezúgtunk egymásba szerintem..de nemtudom hogy mondjam el otthon..lehet hogy megtiltják..van itt aki ugyanebben a helyzetben van? esetleg beszélgethetnék valakivel erről aki már átesett egy ilyenen?2012. dec. 2. 19:14
1/29 anonim válasza:
Szerintem beszélgess egy pszhiológussal. Nekem is ő segített.
2/29 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon hasznos volt....
2012. dec. 2. 19:17
3/29 anonim válasza:
Te zúgtál bele. Egy 33 éves férfi már nem éretlen kölyök.
Te is csak egy vagy az átvert kis fruskák között. Mert a ropogós, az ropogós...
4/29 Advocatus Diaboli válasza:
33 éves... komolyan gondolod, hogy meglennétek egymás mellett mindenféle probléma nélkül?
5/29 anonim válasza:
hát nem tudom de azért lehet ha szüleid megtiltják, abban van vmi igazság, szerintem gondold te is át, majdnem 2x több mint Te!!
6/29 A kérdező kommentje:
Nem dehogy ő teljesen más....ő neki is nagyon tetszek...és msot nemis ez a kérdés..najó ha most nincs senkiaki ebben a ipőben jár akkor köszi a válaszokat de sokat nem segítettetek.
2012. dec. 2. 19:21
8/29 A kérdező kommentje:
Átgondoltam..és én tudom mit akarok csak lehet hogy sokkolni fogja a szüleimet
2012. dec. 2. 19:22
9/29 anonim válasza:
Lecsukhatják a pasit kiskorú vagy még.
10/29 anonim válasza:
Ebben az időben járok, ismerek olyan lányt, aki 18 éves és 34 éves pasija van.
Mit gondolok továbbra is? Azt, hogy gáz...
Nem a korkülönbség miatt (az is azért durva), hanem a különbségek miatt. Te érettségizni fogsz, neki meg mondjuk a munka a legnagyobb gond. Egy 33 éves férfinek már illene családot alapítania, de persze senki nem tilthatja meg, hogy együtt legyetek. Igazából 99.99% az esély rá, hogy csak a szex miatt lesz veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!